Mit tesztek, ha nem rendszeres a menstruációtok? Mi van, ha megjön mondjuk miközben ülök a buszon vagy órán vagyok, stb?
Figyelt kérdés
Ha késik, mondjuk 4-5 napot, akkor nem féltek, hogy akkor fog megjönni, mikor épp nem vagytok otthon?
Nem teljesen rendszeres a menstruációm és nem tudom, például merjek-e úszni, mert mi van, ha megjön a vízben?
Nektek nem volt ilyen problémátok? Hogyan oldottátok/oldanátok meg? :(
2010. máj. 13. 23:39
1/3 anonim válasza:
Nekem elég rendszertelen, de mindennap használok tisztasági betétet. Ha megjön, az első kis cseppekre vagy maszatokra elég a tisztasági, amíg eljutok wc-re. Tampon (korábban betét) pedig mindig van nálam, a ciklusomtól függetlenül.
2/3 anonim válasza:
Ja, úszás lemaradt: elég erős előjelei vannak a menzeszemnek, azon a néhány napon, amikor ezt érzem, inkább kerülöm az uszodát, ilyen közérzettel amúgy sem lenne kedvem úszkálni. Ha pedig már megvan, tamponnal nyugodtan lehet úszni.
3/3 anonim válasza:
Nekem elég rendszertelen,most is 5 napja késik már.Ha órán vagyok,és kicsit is görcsöl a hasam,máris félek,hogy ott jön meg és átázom,mert kikéredszkedni is ciki!14/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!