Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Miért késhet ennyit?

Miért késhet ennyit?

Figyelt kérdés
8 napja késik, terhes nem lehetek mert még szűz vagyok más okot pedig nem tudok....12 éves koromban jött meg először és azóta a legtöbb csúszás 5 nap volt egyébként szinte percre pontosan rendszeres...most 16 vagyok és kicsit beparáztam....miért késhet ennyit?

2017. ápr. 12. 00:32
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Diétázol, kevesebbet eszel mostanában?

Stresszelsz valamin?

Többet sportolsz mint átlagban?

Ezek gyakori okok.

Amúgy megesik mindenkivel, nem óramű pontossággal jön meg általában. Gondolom okostelefon akad, érdemes vezetni a menzeszed egy applikációba. Nőgyógyászok is szeretik ha tudod pontosan, hogy mikor jött meg utoljára meg mennyi ideig tartott, egyéb tünetek.

2017. ápr. 12. 00:48
 2/4 anonim ***** válasza:
50%

Ennyi idősen még lehet össze vissza.

Ennyi idősen még pont nem foglalkoztatott a dolog, azt se tudtam mikor kellene megjönnie, azt se vettem volna észre ha egy hónap kimarad. (Éreztem amikor jöttek a jelek és előre beraktam egy betétet, szóval külön soha nem figyelgettem).

Ha 18 évesen is fennáll ez a gond, akkor el kell menni nőgyógyászhoz, addig felesleges ezen parázni.

2017. ápr. 12. 01:48
 3/4 A kérdező kommentje:
Hát mondjuk mostanában tényleg próbálok kevesebbet enni és elkezdtem futni is de egy húzódás miatt annyira még nem rendszeresen....a suli miatt meg nagyon sokat stresszeltem....de nem gondoltam volna hogy ez ennyire nagy dolog....
2017. ápr. 12. 09:25
 4/4 anonim ***** válasza:
A szervezetnek ez is nagy dolog. Biztos, hogy emiatt késik.
2017. ápr. 12. 10:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!