Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mitől késhet ennyit szerintetek?

Mitől késhet ennyit szerintetek?

Figyelt kérdés

Már 9 napja meg kellett volna jönnie de még csak jele sincs. Sose volt pontos és olyan is volt, hogy hetekig megvolt, maradt is már ki és ezért sose számoltam. Múlthónapban végig görcsöltem 3-4 napot és vérzett elég rendesen, ez kereken 7 napig tartott. Holnap délután fogok tesztelni vagy holnapután reggel. Szerintetek mikor csináljam inkább?

Terhes lennék? Vagy miért nem jön meg? Félek, mert 18 éves vagyok és nem lenne jó ha pont most csúszna be egy baba. Vagy mar csak azért nem jön meg mert idegeskedünk mindketten?

2015. aug. 18. 08:29
 1/2 anonim ***** válasza:
szerintem meg inkább menj el nőgyógyászhoz hogy vizsgáljon meg mert nem túl jó haösszevissza jön meg, vagy kimarad..
2015. aug. 18. 09:08
 2/2 anonim ***** válasza:

* terhesség

* ciszta

* pcos

* felfázás

* fertőzés

* májbetegség

* stressz

stb stb

Egy csomó oka lehet. El kéne menni nőgyógyászhoz.

2015. aug. 18. 10:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!