Sarah200 kérdése:
Késhet ennyit emiatt?
Figyelt kérdés
Ez már a 35. nap. Amikor meg kellet volna jönnie pont fel voltam fázva :(. Emiatt is félek mert sajnos nem tudom és az interneten sem találtam rá erre, hogy a felfázás meddőséget okozhat és hogy azután nem is fog megjönni? Nagyon félek mert szeretnék majd gyereket. Ebben a tanévben 3-szor fáztam fel:( és ez mindig 2 napig tartott és csak sűrű vizelési ingerem volt illetve egyszer most fájt egy kicsit az alhasam de cdak néha. Egyébként sem állt még be, de nagyon félek. Ha valaki tud segíteni vagy tanácsot adni mit tegyek hálás lennék2015. ápr. 3. 17:56
1/5 anonim válasza:
En nagyon sokszor fel voltal fazva es nem kkoz meddoseget azert mert gyakran kell pisilned akkot lenne veszes ha honapokig nem mennel orvoshoz csipne fajna a hasad stb de igy nem:) szerintem haa 2 nap mulva se jon meg akkkr tesztrlj egyed de akar most is tesztelhetnel hatha... Van esely a babara?:) es nem hazudok komolyan nagxon sokszor voltam felfazva olyan is volt hogy munka kozbe a legjobb baratnom fogta a kezem annyira fajt es most megis terhes vagyok es van hogy neha neha en is surubben jarok es csip mer felfaztam:) ugy hogy ne aggodj semmi baj nem lesz!!!:)
2/5 anonim válasza:
Egy átlagos felfazastol nem leszel meddő nyugodj meg. :) késik csak, azt Irod meg nem állt be. Majd megjön.
3/5 anonim válasza:
Fel voltam* nem okoz* bocsi csak nehany szot elirtam:)
4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Nem 14,5 éves vagyok :)
2015. ápr. 3. 18:08
5/5 anonim válasza:
Ne viccelj!, a korodban még akár hónapok is kimaradhatnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!