Miért van az hogy a 13 éves húgomnak nagyobb a melle mint az enyém?
Ez örökletes dolog, mindenkinek akkora, amekkorát örökölt.
Neki nagyobb, neked meg nem fog lógni - ennyi.
Ne foglalkozz vele. Most abban a korban van,hogy piszkál,gúlyolódik. Majd felnő.
Nem minden a mell. Egy nő nem a mellétől lesz nő. Különben sem tetszik minden pasinak a nagy cici. Vannak akik kifejezetten a kicsiket szeretik. Egyébként lehet,hogy még neled is fog nőni,vagy ha hízol,nagyobb lesz valamennyivel.
Ha már nagyon idegesít a tesód,vágj neki azzal vissza,hogy legalább neked nem fog lógni,nem fog fájni a háad,meg ha szülsz egy gyereket,valószínűleg neked nem fog a "bokádig" lógni,de neki lehet,hogy igen. 😁
Nekem is nagyon kicsi,tini koromban engem is zavart egy kicsit, de már nem. Sőt,már szeretem is ,hogy ilyen,így tetszik. Nem akarnék nagyobbat.
Az lemaradt,hogy így is több pasi megfordul utánam az utcán,mint a nagymellű barátnőm után. Pedig nekem szinte semmi nincs.
Sokkal többen csapják a szelet nekem.
Szóval nem a mell a lényeg,hanem a kisugárzás,nőiesség,ami ugye nem egyenlő a nagy dudákkal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!