Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Az egész osztályban csak...

Az egész osztályban csak nekem nem jött még meg. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Csak nekem nincs meg és én vagyok a legkisebb és lapos is vagyok és nagyon zavar. Szoktak miatta piszkálni és mindig azt mondom hogy nem zavar és nem is érdekel de nagyon bánt belül hogy hogy lehetek ennyire szerencsétlen
2017. ápr. 6. 16:06
 1/6 anonim ***** válasza:
13%
Xd
2017. ápr. 6. 16:08
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Semmit. :) Majd jön. Mások hülyeségével pedig ne foglalkozz, koncentrálj a tanulásra. Az ilyen nagyszájú trógerek gondolom nem ezt teszik. Ők majd mennek gyárba, a szalag mellé melózni, belőled pedig lesz valaki. Kész. :)
2017. ápr. 6. 16:08
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Én is így voltam, de hát valakinek utolsónak is kell lenni! Aztán mikor évek múlva az osztálytalálkozón láttam, hogy a többiek már túlságosan is megasszonyosodtak, széttramplisodtak, akkor bezzeg örültem a még mindig vékony, csinos, lányos alakomnak, amit sokan szóvá is tettek a volt osztálytársak közül.
2017. ápr. 6. 16:16
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Semmit nem tudsz tenni. Valószínűleg későn érő vagy. De ezzel nincs semmi gond. Nem kell, és nem is tudod siettetni, majd jönni fog magától. Addig élvezd ki, hogy neked nem kell aggódnod, hogy a nyaralás idején jön meg. (Megsúgom, lehet ám, hogy nem mindenki menstruál, csak van, aki hazudik.)
2017. ápr. 6. 16:37
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Mit tegyél? Örülj neki. Még nincs vele gondod.

Ne aggódj, fogsz még az életedben menstruálni eleget.

Nem szerencsétlen vagy, hanem mázlista. Nekem 12,5 évesen jött meg, tesóm 11 volt. Hát, én örültem volna ha még 1-2 évig megúsztam volna...

2017. ápr. 6. 23:45
 6/6 anonim ***** válasza:
100%

Örülj és élvezd azt az időszakot amíg a nyári nyaralásod nem a kezdeti rendszertelen menzeszed árnyékában telik.

A lapos dologra pedig csak annyit, hogy az én időmben amikor az osztálytársaim már nem voltak laposak, és én meg még igen, akkor nekem ciki volt, majd évekkel később az én mellem nagyobb lett, és az övéké megállt a fejlődésben.

Lehet hogy most lapos vagy, és néhány év múlva mindenki a te kebleidet fogja irigyelni, mert az övéké meg megáll a fejlődésben. Nyugi! :)

2017. ápr. 7. 14:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!