Későn érő tipús vagyok? (L/13 és fél)
Figyelt kérdés
Az anyukámnak épphogy 13 éves korában jött meg a nővéremnek szintén .Nekem 2009 augusztusában kezdett el fehér folyásom lenni ,már nagyon unom ,és idegesít és erre rá egy évre fog megjönni azaz 2010.aug. ban ?mert már van egy pici mellem de nem sok és minden osztálytársamnak már megvan ,már sokat izzadok és egyes helyen már van szőr.Kakukktojásnak érzem magam :(és fejletlennek .2010. máj. 12. 19:26
11/11 anonim válasza:
Szia. Szerintem ne foglalkozz ezzel.. Nekem 15 éves korom után jött meg.. mellem 13és fél éves koromban alig volt, a fiúk mindig deszkának csúfoltak.. így elhiheted tudom mit érzel most..de ne foglalkozz ezzel, ami késik nem múlik.. az első menstruációm óta is van h 3 vagy több hónapig nem jön meg, de az orvos azt mondta majd beáll.. ez egyén függő.. és az is hülyeség, hogy 16 éves korig feltétlenül meg kell jönnie mert ha nem irány az orvos.. anyukámnak 17 éves kora után jött meg.. addig örülj még nem kell ezzel foglalkoznod. És azzal meg főleg ne foglalkozz ha kicsik a melleid.. lehet hogy most még fejletlen vagy de ki tudja ,lehet később te leszel az osztály bombázója. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!