Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Későn érő tipús vagyok? (L/13...

Későn érő tipús vagyok? (L/13 és fél)

Figyelt kérdés
Az anyukámnak épphogy 13 éves korában jött meg a nővéremnek szintén .Nekem 2009 augusztusában kezdett el fehér folyásom lenni ,már nagyon unom ,és idegesít és erre rá egy évre fog megjönni azaz 2010.aug. ban ?mert már van egy pici mellem de nem sok és minden osztálytársamnak már megvan ,már sokat izzadok és egyes helyen már van szőr.Kakukktojásnak érzem magam :(és fejletlennek .
2010. máj. 12. 19:26
1 2
 1/11 anonim válasza:
13,5 az abszolút nem tartozik a ,,későn érő tipus,, kategóriába. Én 17,5 vok 15,5 évesen jött meg, de azóta vagy van vagy nincs...volt h 8 hónapig nemvolt, volt h havonta 2x. Szal nem vagy lekésve semmiről nyugi. Orvoshoz sztem ne akarj menni (tudom hogy ezt nemirtad), én voltam és aztmondta minden rendben. Nem vagyunk egyformák.
2010. máj. 12. 19:30
 2/11 anonim ***** válasza:

ne aggódj, nincs semmi gond! teljesen normális a fejlődésed, és örülj, hogy később jön meg, rosszabb, mint a fehérfolyás. aztán majd csak öregkorodban múlik el legközelebb...

sztem az csak neked jó, h. később kell elkezdened foglalkozni ezekkel a dolgokkal, mint a menstruáció, szőrtelenítés, stb.

akkor menj orvoshoz, ha mondjuk 17 évesen se jött még meg. :P

de sztem hamarosan meg fog jönni, nyugi...

2010. máj. 12. 19:32
 3/11 anonim ***** válasza:

Hát de az már a későn érő kategóriához közelít,mivel egy csomó csajnak 11-12 évesen jön meg,nekem is 11 évesen már meg volt és az osztály 3/4-ének meg 12 évesen.És a mellünk már 8-9 évesen kezdett nőni és 11 évesen már mindenki topott hordott és 13-14 évesen tini,sport melltarót.Szőrőm meg már 10 évesen volt,de 5.-ben 2 csaj kivételével szintén mindenkinek mert néha csavargattuk a hónajszőrt is.A fehér folyás normális dolog és bár meg lehet szüntetni orvosilag,de fölösleges a hüvely tisztulását szolgálja,használj tisztasági betétet és nem fog elmúlni szokj hozzá.Ja és mensinél nem lehet kiszámolni hogy mikor fog megjönni,attól hogy van már folyásod lehet hogy csak 2 év múlva jönmeg,annyi hogy

mindig legyen nálad betét.A mensinek 16 éves korig meg kell jönnie,ez a legvégső határ ha addig sem történe akkor orvoshoz kell menni,de egyébként már 10 évesen is lehet mensi.Szóval hogy kinek mikor jön meg az egyéni fejlettségtől függ,van hogy valaki már magas,melles és mégis csak 14-15 évesen lesz neki,míg lehet aki alacsonyabb annak már akár 11-12 évesen van.Szóval ne aggódj emiatt.

2010. máj. 13. 14:21
 4/11 anonim ***** válasza:
Hát ha még csak most szőrősődsz és most kezd cici kezdeményed lenni akkor igen későn érsz,de nem tudsz mit tenni,majd idővel utoléred őket.És tényleg simán lehet 10-12 éveseknek is mensijük,nekem is 11 és háromnegyed évesen már volt,de volt baránőmnek meg még 11 éves kora előtt.Majd idővel neked is lesz,kiszámolni előre nem lehet,volt pár unokanővérem akiknek csak 14 évesen lett.
2010. máj. 13. 14:27
 5/11 anonim ***** válasza:

Később fejlődsz kicsit mint a többiek,de nem vagy kakukktojás,nekem is volt osztálytárnőm akinek még nyolcadikban sem volt cicje,de tényleg semekora se és szőre se és aztán középsuliba ment és 2 hónap alatt behozott mindent nagyon formás lett.Szóval nem kell szégyelned semmit se,legalább nem kell lábat borotválnod,azt ne is tedd ha el kezdene nőni a szőr,használj inkább majd szőrtelenítőt.

Figyelj ha nagyon izzados lennél le írok neked ide egy 400 Ft os szert,amit tuti jó.Én 11 éves koromtól 27 ig nagyon izzados voltam,azt hittem csak hormonok,csupa viz volt a hónajam és nagyon rossz érzés volt,azt gondoltam genetika aztán ezen az oldalon találkoztam a szerrel és ki is probáltam és bevállt a következő oldalon bemásolom,ha lenne ilyen problémád és még az izzadás és a szerrel kapcsolatban bemásolok pár linket ami leíjra hogyan kell használni:SOLUTIO ANTISUDORICA

2010. máj. 14. 17:19
 6/11 anonim ***** válasza:
2010. máj. 14. 17:20
 7/11 anonim ***** válasza:

Na w ainket nyisd meg lesz még ezzel az izzadásos témával kapcsolatban pár bemásolva,ami hasznosés ott le vannak írva hogyan kell használni.

És iskolai vizsgálatokkal kapcsolatban is másolok ide,hogy tud milyen jogaid vannak,a 11,25 oldal kommenjét olvasd főként el,hogy tud mit tehetsz meg,ha veled is ilyen történe.

2010. máj. 14. 17:23
 8/11 anonim ***** válasza:
2010. máj. 14. 17:25
 9/11 anonim ***** válasza:
íHát egy kicsit később fejlősz de utol fogod érni a többieket.A linket én is olvastam és hasznos volt,én nem fogom hagyni ha ilyenek lesznek nálunk is.
2010. máj. 14. 17:50
 10/11 anonim válasza:

Szija!

Nekem 2 évig volt fehér folyásom.Azóta lassan egy éve hogy megvan. Én is ilyen voltam.Nagyon vártam meg minden. De most meg örülnénk ha csak 2 évre rá jött volna meg.Szal addig örülj hogy még nincs meg! :S pont most jönnek a strandos idők.Ha megvan nem fürüdhesz! Hát ez a korral jár!Osztálytársamnak 10 évesen jött meg.

2010. máj. 26. 17:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!