Van valakinek tapasztalata az intim tölcsérekről?
Nem rég bukkantam rá erre a hüvelybe felhelyezhető kis tölcsérre ami összegyűjti a vért menszeszkor így nem kell sem tampon sem betét és mellette lehet sportolni nincs szaga nem látszik szinte semmi hátrányt nem tudok róla elmondani de mind ezeket csak olvastam. Van valakinek tapasztalata véleménye erről és a használatáról?
válaszotokat előre is köszönöm!
Ez engem is érdekelne.
Én nem gondolnám, hogy tényleg ilyen csoda, kicsit idegenkedem a dologtól. Azért a tampon se mindig tökéletes, ha meg ez elmozdul véletlen, akkor megette a fene az egészet...
Szóval sorban állok, kíváncsi lennék tényleges tapasztalatokra!
Amiről te írsz az az intim kehely. Nem összetévesztendő, mert az intim tölcsér az állva pisilésben segít.
Egyébként egyik barátnőm kipróbálta, majd azzal a lendülettel ki is dobta. Nem higiénikus, de legalább gusztustalan.
Nekem van. Kicsit nehezebb használni, mint a tampont, de amúgy szuper. :) Az mondjuk nem igaz, hogy nem kell cserélni egész nap a legerősebb napokon sem... Talán egy picit tovább bírja, mint a tampon, de kell azért cserélni. Elmozdulni nem fog. Ha rosszul helyezted fel, akkor szivároghat. Ez igényel egy kis gyakorlást.
Valóban nyilvános helyen kicsit körülményesebb a csere. Én akkor nedves törlőkendővel szoktam kitiszítani a WC-ben a tölcsért és a kezem is. Én összességében szeretem. Egy plusz előnye, hogy nem kell trükközni azzal, hogy diszkréten vegyem elő a táskámból mikor kell, illetve ugyanilyen diszkréten dobjam ki. (mert ugye eleve nálad van :)) Ez tamponnál, betétnél probléma. Lehet, hogy van akit nem zavar, én bevallom korábban kicsit szégyellős voltam ennél a műveletnél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!