Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Szülés után a gátseb miadt...

Szülés után a gátseb miadt volt valakunek gondja a szexel?

Figyelt kérdés
Szülés óta eltelt 3és fél hónap de a gátseb még mindig fáj időváltozásnál mensinél illetve szex közben.egyszerüen annyira fáj,hogy nem tudom elviselni ha a párom hozzá ér.A továbbiakról nem is beszélve.Járt más is igy ez normális lehet vagy már nem kéne fájnia?Nyilván elmegyek orvoshoz megkérdezni de gondoltam mielött elmegyek megkérdezem másnál is igy volt e,nehogy kinevettessem magam a dokinál és hülyeséget kérdezzek tőle.
2017. márc. 27. 13:16
 1/2 anonim ***** válasza:

Naná, nekem legalább egy évig problémás volt a szex. Bár hozzáteszem, nekem még a kórházban szétnyílt a varrat egy része, és nyílt sebbel mentem haza, ami otthon szépen be is gyulladt (dokinál voltam, látta a kórházban is). 2 hónapig tartott, mire meggyógyult, és végre ülni tudtam.

Egy barátnőmnek nem volt ilyen komplikációja, de a nem szűnő fájdalmak miatt pár hónappal később műtéttel kellett helyreigazítani.

Menj el a dokihoz. Ha esetleg nem vesz komolyan, menj el egy másikhoz is.

2017. márc. 27. 13:43
 2/2 A kérdező kommentje:
Nekem is szét nyilt a seb 3nap után.Bortalmasan csunyán forrt össze.Igaz én teljesen szét is szakadtam szülés közben hiába volt a gát metszés.Másfele is repedtem.Mindenképp megyek dokihoz és rákérdezek hátha mond rá valamit.
2017. márc. 27. 15:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!