Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » 5 éve szedek gracial tablettát...

5 éve szedek gracial tablettát. Mikor érdemes szünetet tartani?

Figyelt kérdés
Az orvosom szerint a mai alacsony hormontartalmúakkal már nem kell, csak gyermekvállalás előtt. De én félek.
2017. márc. 16. 11:29
 1/4 anonim ***** válasza:
En 10 eve szedem a gracialt. Bar ez nem valasz a kerdesedre, mert egyszer sem tartottam szunetet, es gyereket sem vallaltam megg, de majd akarok. Remeljuk a legjobbakat...
2017. márc. 16. 11:57
 2/4 anonim ***** válasza:
Hallgass az orvosodra! Nem kell szünetet tartani. Sőt ,a a tabeltta szünettel járó hormoningadozás még nagyobb problémákat tud okozni,mint a folyamatos szedés.
2017. márc. 16. 13:28
 3/4 anonim ***** válasza:
Én ugy tudom 3 év után kell.
2017. márc. 16. 18:53
 4/4 anonim ***** válasza:
Lehet itt szavazást nyitni,de biztosabb az orvosra hallgatni. Nőgyógyászaton dolgozom és nálunk is minden orvos azt mondja,hogy nem kell (sőt nem szabad) szünetet tartani.
2017. márc. 16. 19:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!