Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Az nagy baj ha a mensim kb...

Az nagy baj ha a mensim kb mindig 5 napig tart és egyszer 10 napos volt az éjjelekkel együtt? 12 vagyok és kb fél-háromnegyed éve menstruálok.

Figyelt kérdés
mennem kellett VOLNA nőgyógyászhoz?? tudom h kb 1 év kell a beálláshoz de hát.ja
2017. márc. 11. 10:05
 1/3 anonim ***** válasza:
2 év is kellhet a beálláshoz. Amit írsz, nem nagy baj, az elején ilyen hullámzó meg kiszámíthatatlan. Nekem is volt, ami 3 napos volt, utána 10 utána kimaradt, utána meg kétszer jött egymás után. Szóval ez ilyenkor normális. A nőgyógyász is csak azt mondaná, sajnos ez van, míg meg nem találja az ütemet. Addig mindig felkészültnek kell lenned betétekkel, tamponnal, mert bármikor beköszönhet és bármikor el is múlhat.
2017. márc. 11. 10:15
 2/3 anonim ***** válasza:

Normális, nem kell doki.

20N

2017. márc. 11. 12:54
 3/3 anonim válasza:

Persze, hogy normális.

"Még nem állt be".

12/L

2017. márc. 25. 22:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!