Kihagytam 2 napot a fogamzasgatlo tablettabol, verzes jelent meg mit tegyek?
Olvasd el a betegtájékoztatót mondjuk..vagy hívd fel az orvost.
Amúgy meg miért kene abbahagyni? Többet ártanál vele.
Azért jelentkezett a vérzés mert kimaradt két szem es az agyad ugy reagált hogy meg lett szakítva a szedése teljesen. Mennyi van még belole?
Hasonlo cipoben jarok, en tobb mint fel eve szedem a gyogyszer miutan abbahagyom mindig a 3.nap estejen jon meg. Most sem volt maskepp de hetfon nem hoztam magammal a munkahelyemre(24orazok) es igy csak masnap delutan tudtam bevenni mikor hazaertem, este pedig a masikat is bevettem de addigra megjott. Ezen annyira nem is lepodtem meg bar ilyen koran nem szokott, de kb 4napig szoktam menstrualni a 4.nap mar szinte semmi, most viszont ez a 6. nap es meg mindig rendesen meg van... a nogyogyaszom csak hetfonkent rendel es meglepo mod megint dolgozom ugyh csak egy het mulva tudnek elmenni. Van okom aggodni vagy ilyen elofordul? Es meg annyi h felfaztam kicsit a hetvegen.
Koszonom a valaszokat elore is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!