Pajzsmirigy gyógyszer milyen adag okoz halált?
Figyelt kérdés
Letrox.Euthyroxra gondoltam
Eből ha jó sokat beszed valaki halált okoz?Ha igen milyen mennyiség?
2017. márc. 5. 17:22
1/7 A kérdező kommentje:
Hány dobozzal kell beszedni ,hogy halált okozon?
2017. márc. 5. 17:27
3/7 A kérdező kommentje:
Ha több dobozzal beszedek?
2017. márc. 5. 17:32
4/7 A kérdező kommentje:
Én ha véletlen két szemet veszek be pl.reggel belőle ugy felmegy pulzusom tőle ..Ugyhogy tuti hogy ember szíve megállna tőle csak kérdés mennyitől?
Rádássul fejre hat gondolom agyhalál is beállna.
2017. márc. 5. 17:34
5/7 anonim válasza:
Inkább ugorj le egy hídról. Légy szíves, úgy nyírd ki magadat, hogy meg se találják az idióta fejedet.
6/7 anonim válasza:
Sztem kihanynad barmenyit vennel be
7/7 anonim válasza:
Nem lehet. Ez egy hormon. Éhgyomorra is max 70-80% szívódik fel, nem éhgyomorra pedig szinte semmi.
Mellékhatás a szívdobogás érzet, amit a vivőanyag okoz, nem a hormon, annak a beépülése 4-6hét akkor jönnek a mellékhatások is. Beszedheted az összeset, max fájni fog a fejed és rosszul lesz, jó eséllyel hasmenést okoz, de rövid felszívódási idős és gyorsan kiürül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!