Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Barna folyás szex után?

Barna folyás szex után?

Figyelt kérdés
Másfél hete kezdtem el fogamzásgátlót szedni, azóta minden szex után barnás folyás jelentkezik. Mitől lehet? Már nem használunk óvszert, és előtte nem volt ilyen. A menstruáció még messze van
2017. márc. 5. 17:03
 1/5 anonim ***** válasza:

Az első három hónapban a fogamzásgátló okozhat ilyet, mert még sok most szokik hozzá a szervezet.

20N

2017. márc. 5. 17:37
 2/5 anonim ***** válasza:
Tudom,hogy az van a betegtájékoztatóban,hogy már az első tabletta is védelmet nyújt..de a dokid nem mondta,hogy 1 hónapig ajánlott kiegészítő védekezés?
2017. márc. 5. 19:16
 3/5 A kérdező kommentje:
Nem, nem mondta. De ennek lehet bármi köze ehhez?
2017. márc. 5. 20:06
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Általában az első levél beszedése után szokták elhagyni a gumit.De ha megjött rendesen,tényleg nem hiszem,hogy gond lenne.

Szerintem azért nézesd meg magad,meg akkor rákérdezhetsz,hogy a tabletta mellékhatása lehet-e a barnázás.Bár,több mint valószínű,hogy igen.

Ne haragudj,ha megijesztettelek.

2017. márc. 5. 20:10
 5/5 anonim ***** válasza:

Bátor dolog egyből az első szem bevételével elhagyni a gumit. Általában az első hónapban a dokik is javasolják. A hét napos szünet kezdetekor csinálj egy tesztet.

20N

2017. márc. 5. 21:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!