Barna folyás szex után?
Figyelt kérdés
Másfél hete kezdtem el fogamzásgátlót szedni, azóta minden szex után barnás folyás jelentkezik. Mitől lehet? Már nem használunk óvszert, és előtte nem volt ilyen. A menstruáció még messze van2017. márc. 5. 17:03
1/5 anonim válasza:
Az első három hónapban a fogamzásgátló okozhat ilyet, mert még sok most szokik hozzá a szervezet.
20N
2/5 anonim válasza:
Tudom,hogy az van a betegtájékoztatóban,hogy már az első tabletta is védelmet nyújt..de a dokid nem mondta,hogy 1 hónapig ajánlott kiegészítő védekezés?
3/5 A kérdező kommentje:
Nem, nem mondta. De ennek lehet bármi köze ehhez?
2017. márc. 5. 20:06
4/5 anonim válasza:
Általában az első levél beszedése után szokták elhagyni a gumit.De ha megjött rendesen,tényleg nem hiszem,hogy gond lenne.
Szerintem azért nézesd meg magad,meg akkor rákérdezhetsz,hogy a tabletta mellékhatása lehet-e a barnázás.Bár,több mint valószínű,hogy igen.
Ne haragudj,ha megijesztettelek.
5/5 anonim válasza:
Bátor dolog egyből az első szem bevételével elhagyni a gumit. Általában az első hónapban a dokik is javasolják. A hét napos szünet kezdetekor csinálj egy tesztet.
20N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!