Nyúlós, ragacsos folyás, szex közbeni fájdalom? Volt valakinek hasonló fertőzése?
Visszatérő, de inkább állandó fertőzésem van. Naponta 2-3 alkalommal bő sárgás folyásom van, időközben pedig nyúlós ragacsos. Viszketés, kellemetlen szag nincs, csak fájdalom aktus során. Tudom nőgyógyász. Ha nem egy hónappal előre adnának időpontot 2 hetente ott lennék. Látott már nem egyszer. Fel ír valamit azt szépen elhasználom, megveszem a méregdrága visszaállítót, használom az ajánlása szerint. A ragacsos folyás és a szex közbeni fájdalom nem múlik el. Ki se gyógyulok, még azt se mondanám hogy esetleg visszafertőz a párom. Az nem okozna a kezelés utáni legelső aktuskor pokoli fájdalmat. Több orvosnál jártam. A mostani már arra hajlandónak tűnik, hogyha ismét nem lesz változás akkor vesz egy kenetet...
Valami tipp, hogy mi lehet, vagy vénynélküli gyógyszer ami segíthet?
Betadint nem egyszer próbáltam miközben orvosra vártam. Semmit nem csinál. A canesten combi segített kb két napra (igaz a szexet nem próbáltuk) majd minden visszatért az eredetibe.
Partner kezelve van, volt. Ha kivételesen óvszerrel védekezünk akkor is fájdalmas. 2 perc alatt, rendes behatolás nélkül, kezelés után nem alakulhatna ki újra probléma, el sem múlik. Méhszájamnak kutya baja, orvos szerint ultrahang alapján feljebb is szép és jó minden. Csak a hüvelyem van állandó gyulladásban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!