Lányom ti szoktatok a tesotokal a menzeszetekről beszélgetni? Kort is légy szíves.
Figyelt kérdés
2017. márc. 4. 12:01
1/5 anonim válasza:
Igen néha szoktunk, de nem ilyen több órás beszélgetéseket hanem egy-két mondatot ha mondjuk tampont/betétet kérünk egymástól vagy egy két menzeszes poént ellövünk. Én 20 éves vagyok a húgom 14.
2/5 anonim válasza:
Maximum annyit hogy ha szarul vagyok és kérdezi hogy hogy vagyok vagy mi a gond akkor megmondom neki hogy megjött. Vagy megkérem hogy melegítse meg a melegítőpárnámat. Ennél több részletbe nem mentem bele, feleslegesnek érzem. Ha kérdezne, akkor válaszolnék, de fiúként amit tudnia kell, azt tudja szerintem. 20l és 17f
3/5 anonim válasza:
Szoktam beszélgetni a húgommal.
20L és 15L
4/5 anonim válasza:
Igaz nincs tesóm, de anyukámmal is simán beszélgetek róla meg barátnőmmel is, ha valami kérdésem van, vagy nekik van.
20/L (barátnő úgyszin 20) /és nem úgy barátnő, hanem haverlány :) /
5/5 anonim válasza:
Pfff, hát elég ciki lenne ha egy 12/l beszélne a 25 éves fiú tesójával. De van amikor részleteket kérdez, pl: "Mi a baj? Megjött?" amikor rossz a kedvem. Nem ciki
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!