Lányok ti szoktatok fiúval a menzeszetekről beszélgetni?
Figyelt kérdés
2016. júl. 11. 08:34
1/9 anonim válasza:
Szia!:) Különösebben nem téma, de ha mondjuk egy fiú megkérdez valamit vagy kíváncsi valamire ilyen témában akkor elmagyarázom, ennyi :D Egyedül a barátommal szoktam ilyenekről beszélni, (fáj a hasam, nagyon megvan stb...) dehát az más :)
2/9 anonim válasza:
Ugyan már miért is beszélnék fiuval pont erről?
3/9 anonim válasza:
Székletedről szoktál fiukkal beszélgetni?
4/9 anonim válasza:
A barátommal nyilván, hogy mikor van meg, most épp fáj-e stb. Egyszer kérdezgetett arról, hogy mi a különbség a különböző tamponmárkáknál:D
Amúgy szerintem nem kéne ennek tabutémának lenni. Kultúráltan lehet beszélni róla.
5/9 anonim válasza:
3-as válaszoló szakadtam XD :DDD
6/9 anonim válasza:
Volt pasim, aki kinyalta a véres nunim is. :D
7/9 anonim válasza:
6-os válaszoló biztos sok gusztusa volt hozzá Elég undorító az ilyen... Sok baktérium is van benne meg ilyenkor lehet elkapni fertőzéseket is...
8/9 anonim válasza:
Csak a baratommal, hogy megjott, mar nincs, szarul vagyok, vicces storyt is mondtam mar el neki ezzel kapclatosan. Ocsemnek, apukamnak, nagypapamnak csak akkor mondom ha valaminek a megertesehez szukseges, tehat azert faj a hasam mert megjott, melegitsd meg ezt a parnat legyszi mert nem birok kikelni ugy faj ( mert megjott), most nem megyek strandra, uszni mert megjott, stb. De kulonosebben nem tema.
9/9 anonim válasza:
Miért is beszélgetnék pont erről velük?
Rengeteg más témánk van..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!