Nem merek beszélgetni anyukámmal a menstruációmról? (többi lent)
Figyelt kérdés
Még nem jött meg de már minden előjel megvan rá(2 éve fejlődnek a mlwim,szemérem szőrzet,fehér folyás stb.),szóval elvileg bármikor megjöhet. Picit izgulok miatta,3s nagyon szeretnék beszélni ra anyukámmal de nem merem! Nem tudom hogy kezdjem,nincs nővérem aki segítene,meg mi van ha nem szívesen beszél erről? Tudom,könnyű azt momdani hogy "menj oda,és mondd hogy anya beszélnünk kéne a menzeszemről"... Valami konkrét ötlet,esetleg sztorik?:S2015. aug. 20. 22:24
1/7 anonim válasza:
Hát mondjuk otthon találjál "véletlenül" betétet vagy tampont és kérdezd meg anyukádat, hogy "Anya, ez mire való?"
2/7 anonim válasza:
Ami tuti, az az, hogy ne ugy kezd, hogy "Anya, beszeljunk a manstruaciorol!" Vezesd fel valahogy a temat, volt nalatok suliban olyan felvilagosito eloadas vagy hasonlo? Ahol egy szakkepzett beszel a pubertas kori testi valtozasokrol, kaptok kis fuzetet, ilyenek. Ha igen, elmondhatod, hogy volt ilyen, aztan alakul tovabb a beszelgetes. Nehez ha az ember nincs olyan szoros kapcsolatban az anyjaval de ez vegulis melyitheti is egy kicsit.
3/7 A kérdező kommentje:
Köszi:)
2015. aug. 20. 22:57
4/7 anonim válasza:
Én soha nem beszélgettem vele róla. Kb. 13 éves korom körül, kirakott a fürdőszoba egyik fiókjába pár csomaggal és azt mondta, használjam ha kell. Persze 2 év múlva kellett is. :D Későn érő voltam. Szerintem vezesd fel neki, ne csak durr bele a témába.
5/7 anonim válasza:
Nekem 11 évesen jött meg a mensim,de még alsós koromba a wc-ben látot betétre rákérdeztem mi célt szolgál,ekkor beszêlt a mensiről röviden 9 lehettem,de nem is beszéltünk többet róla mivel a mondottakra emlékeztem nem ijjedtem meg amikor megjött,de nem volt téma.
6/7 anonim válasza:
Nem tudom hàny éves vagy,de ha az osztályból pár csajnak meg van már akkor indíthatsz azzal is higy képzeld anyu pár osztálytársnőm már menstruál...
Megkérdezheted neki hány évesen jött meg,a többi meg adja magát majd.
De mi csajok,osztálytarsak dumáltunk róla,anyuval csak a már említett rôvid beszélgetés volt
7/7 anonim válasza:
Szia :) ...egyezek az előttem szólókkal ..az én anyukám felozta a témát magától, nem kellett nekem feszegetni ...hozd fel témának ...szerintem a legjobb, ha találsz egy betétet, és megkérdezed hogy ez mire való ... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!