Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Lehet terhesség vagy nem?

Lehet terhesség vagy nem?

Figyelt kérdés
Febr.4diken menziszem 8dikan allt el ovum is volt es aznap voltunk.egyutt a parommal ra egy hetre el.kezdtek.fajni a melleim a mellbimbom is barnabb lett a hasam allja gorcsolget petefeszkemnel is bele hasogat puffadas is van neha napkozben hanyiger is van voltam női dokinal febr.26dikan csinaltak.szonot eloszor azt mondta hogy latt ott valamit de lehet hogy ciszta masnap megint be kuldtek de ma nem lattak semmit marc.4diken.kenne meg jonnie mama teszteltem marc.2dikan egy eros csik volt meg egy nagyon icipici halvany csik volt rajta es gorcsolget a hasam allja olyan mintha meg akarna jonni de ez megis masabb gorcsoles remenykedhetek hogy terhes leszek? Bocsanat az irase telon tudok csak rajta lenni elore is köszönöm a valaszokat

2017. márc. 2. 23:13
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Teszteltem mama es mar sokkal erosebb volt. A masodik csik megis csak ossze jott a baba 😊😊😊😊
2017. márc. 4. 10:38
 12/13 anonim ***** válasza:
Gratulálok!
2017. márc. 4. 18:18
 13/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm
2017. márc. 4. 22:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!