Cintikebabby kérdése:
Terhesség elején vizesedéd?
Figyelt kérdés
Első hónapba vagyok észre vettem hogy a ball lábam feldagadt a cipö is nehezen jött rá nem korai még a vitesedéd? Ez a terhesség miatt lehet vagy más az oka? Köszönöm2017. márc. 2. 10:42
1/2 anonim válasza:
Normális persze. Bár inkább az utolsó hónapokra jellemző.
A hormonális változásoknak köszönhető.
Viszont ettől függetlenül ugyanúgy fogyassz sok folyadékot (2-4 l). Ha csökkented a folyadék bevitelt, azzal nem tudod megállítani a vizesedést. Sőt, pont az ellenkezőjét lehet vele elérni.
2/2 anonim válasza:
Én azt ajánlom, hogy menj el a nőgyógyászodhoz! Lehet kideríti mitől vizesedsz így az első hónapban. Nem jellemző ilyen korai terhességnél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!