Féléve nem jött meg, mi lehet?
172cm 50kg
dehogy megyek orvoshoz,miert o visszahozza a mensit?XD
Ja, 10-20 év múlva meg sírni fogsz, hogy nem lehet gyereked. Vagy ha valami komplikációd lett, ami megkeseríti a napjaidat.
Gondolom nem érdekel, de 172 centihez az 50 kiló körüli súly marhakevés. Nem csodálom, hogy nincs meg.
Menj orvoshoz!
Mennyire szokott fájni a hasad? Hányinger, ájulás kerülget? Mert az egyáltalán nem normális és nem csodálom, hogy örülsz, hogy nincs most ez. Egy jó nőgyógyásszal kellene beszélned, kivizsgáltatnod magadat. Endometriózis is lehet. Ha nem olyan vészes, akkor magnézium szedése enyhítheti a görcsöket.
Emellett az sem egészséges, hogy olyan vékony lettél, hogy már meg sem jön. Én is megkaptam ezt a dokimtól (mondjuk nekem rendesen meg szokott jönni). Azt mondta, hogy ha sokáig ilyen vékony maradok, leállnak a szerveim, mert nem kapnak elég tápanyagot. Azt mondta, hogy "így nem lesz hosszú életű" (mármint én). :( Szerintem nézd meg ezt a facebook csoportot, ahol tudnak válaszolni kérdéseidre, orvost ajánlani:
[link] (Gyengéd fogamzásgátlás és termékenységtudat) Többen is vannak, akiknek endometriózisuk van.
Emellett ezt a videót is érdemes megnézned: https://www.youtube.com/watch?v=d9x5fdNxO00
27/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!