Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mi kerül fel a nőgyógyászati...

Mi kerül fel a nőgyógyászati lapra?

Figyelt kérdés
17 éves vagyok. Sosem voltam még nőgyógyásznál. Hány éves korban kötelező elmenni az első vizsgálatra? Nagyon tartok tőle. Ha elmegyek akkor mit fognak velem csinálni? Meddig tart egy ilyen vizsgálat? Én magam szakítottam át a szűzhártyám.Azóta rendszeresen maszturbálok. Fiúval sosem voltam.(se lánnyal na) Ha megkérem a dokit, hogy ne írja rá a lapra, hogy nem ép a szűzhártyám, akkor megteszi amire kérem vagy kötelessége szólni a szülőknek is? Nagyon szégyellném magam előttük, ha kiderülne ez. Hiába nem voltam fiúval, de így is értéktelennek érzem magam emiatt. Irigykedem azokra a lányokra, akiknek még "ép odalent"... Tudom, hogy ez hülyeség, de ez van. Légyszives ne hozzátok rám a frászt. Köszönöm a válaszokat :)
2017. febr. 28. 21:12
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Az nem tudom, hogy felírják-e, vagy sem, de azt tudom, hogy a sporttól is elszakadhat a szűzhártyád...
2017. febr. 28. 21:17
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Vagyis ezzel azt akarom mondani, hogy ha a szüleid, vagy az orvos rákérdez, akkor mond azt, hogy futás közben éreztél ott valamit.
2017. febr. 28. 21:19
 3/6 anonim ***** válasza:

Akiknek ép odalent azok pingyurka kislányok. A korosztályod rendszeresen maszturbál, sőt nemi életet él, semmiben nem lógsz ki a sorból.

Szülőknek nem szól, személyiségi jogokat sértene, plusz nem hülye és tisztában van vele, hogy nem csak akkor szakadhat át ha végigdug a fél város. Ha az az eset állna fönn akkor sem mondhatna semmit a szülőknek.

2017. febr. 28. 21:30
 4/6 anonim ***** válasza:

Ha nincs panaszod, nem kell nőgyógyászhoz menni. Vagy most pontosan mi miatt szeretnél menni? Amikor majd nemi életet élsz, érdemes évente rákszűrésre menni, de ennyi.

Azt meg jobb, ha tudod, hogy a szűzhártya 100 meg 1 dologtól elszakadhat masztin kívül. Én 13 éves korom óta nagyjából évente járok dokihoz valami panasszal, sose volt a lapomon részletesen, hogy mi hogy áll a nemi szervem környékén. Szerintem latinul írják rá a nagyját. De nincs mit szégyellni, mert a sporttól (lovaglás, spárga, stb) kezdve a tamponhasználaton át rengeteg mindentől elszakadhat a szűzhártya. Egyáltalán nem gáz, attól te még szűz vagy egészen addig, amíg le nem fekszel egy pasival.

20N

2017. febr. 28. 22:18
 5/6 anonim ***** válasza:

Nem kötelező elmenni, 18 felett vagy nemi élet megkezdése után ajánlott évente 1x elmenni illetve ha panaszod van.

Egy vizsgálat maga 2 perc se, mivel szűz vagy és nincs panaszod jó eséllyel meg se néz, csak max beszélget veled esetleg egy UH-ot csinál. A méhed mérete, a méhnyálkahártya vastagsága kerül fel a papírra ilyenkor és ha még lát valaki szervi dolgot.

Nem írják rá a papírra hogy szűzhártya állapota, azt se ha élsz nemi életet. Ezt megkérdezik hogy szűz vagy-e de csak azért hogy terhességre rákérdezze-e akkor illetve hogyan vizsgáljon. Köti a titoktartás, szülőnek se mondhat el ilyet ha te nem egyezel bele.

Emlékszem nekem 12évesen szakadt át, lovagolni jártam heti 3x és egyszer sok apró pici vérfolt volt a bugyinom (már menstruáltam 1éve) és nem megjött. Tampont is használtam utána már. Attól is átszakad, de a sport, önkielégítés is elég ehhez. Teljesen normális dolog. Ép szűzhártya 18éves kor körül nagyon ritka!

2017. márc. 1. 15:21
 6/6 anonim ***** válasza:
23 éves korban, vagy a nemi élet megkezdése után kb 1 évvel érdemes elmenni az első ellenőrzésre. -orvosi protokoll szerint.
2017. márc. 4. 07:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!