A fogamzásgátlótól lehet hízni?
Jézusisten. Legfőbb okból azért szednéd hogy hízz tőle?! En egyiktől sem hiztam. Ezektől mar szerintem nem nagyon lehet mert újak.
Szedj peritolt ha annyira hizni akarsz.
Nem a fogamzásgátlótól hízol, hanem attól, amit megeszel. Csak könnyebb a gyógyszerre fogni. Emiatt fogamzásgátlót szedni orbitális baromság. Egyél többet, aztán kész. Inkább izmosodj, ne hízz.
20N
A mai gyógyszerektől már ritka de akkor is baj és nem velejáró.
Én 12kgot fogytam tőle pl, pedig már akkor is csak 52 voltam.. (158cm-hez) és nem változott az életmódom. Ezt váltotta ki. 40kg lettem.
Hízni akkor hízik tőle valaki ha a gyógyszer bekavar a szénhidrát anyagcseréjébe, lelassítja azt és egyéb gondokat okoz (nálam ez a fogyás 3 hónap alatt pajzsmirigy gondot okozott! pedig előtte rendben volt, most életem végéig szedhetem a hormonpótlást) ami nem játék és azonnal dokihoz kell menni. Csak sokan várnak vele..
Nagy súlyzós edzés és sok jó szénhidrát és fehérje - így lehet szépen súlyt felszedni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!