Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Intim folyas termeszetes?

Intim folyas termeszetes?

Figyelt kérdés

Minden napos feher/atlatszos folyasom van, neha kevesebb neha tobb.

Nem most kezdodott, hanem mikor eloszor menstrualtam(kb.5 eve).

Neha elegge szagos is.

Ez termeszetes a noknel?

17/L

2017. febr. 28. 17:18
 1/6 anonim ***** válasza:
Bizonyos mértékig természetes, de ha szagos, az nem jelent sok jót. Baktérium vagy gomba.
2017. febr. 28. 17:20
 2/6 anonim ***** válasza:

A természetes folyásnak is van egy jellegzetes szaga, de ha mindig is ilyen volt, akkor nem gond, viszont ha egyik napról a másikra változott meg, akkor utalhat fertőzésre.

Egyébként meg nyilván az ember talán még általános iskolában tanulja, hogy a fehér folyás a természetes tisztulást szolgálja, tehát normális.

2017. febr. 28. 17:28
 3/6 anonim válasza:

Lehet bakteriális vaginózisod van. Vagy a Ph-ddal van valami.

De egy mennyiségben ez a folyás természetes.

De én ezzel küzdök már vagy 10 éve és már kb sírni tudnék, mert sokszor nagyon sok a mennyisége és még sokszor nem is folyékony, főleg ha mensturálok, akkor nagyon rossz, mert akkor sose folyékony állapotú és a tampont ez miatt nem nagyon tudom használni, mert nem szívja fel és persze a betét sem akarja igazán, így akkor állandóan wc-re járkálok. Van amelyik orvos azt mondja nekem hogy normális és volt olyan is, hogy kifejezetten azt mondta az egyik, hogy amelyik ilyet mert nekem mondani, hogy nincs semmi bajom, az nem normális.

Én úgy gondolom, ha már kínosan zavaró, akkor az baj. Ha valakinek nagyon folyik az orra, arra is szoktak valamit felírni, mert valami birizgálja a nyálkahártyát. Ez is nyálkahártya.....

Menj el orvoshoz vele szerintem.

Próbáld meg kiiktatni a tejtermékeket az étrendedből, meg a cukrot és a szénhidrátot. Na meg ha kenyeret is eszel, abból is teljes kiőrlésűt fogyassz. Én 2x elkezdtem ezt a diétát, de nem tudom, hogy most pont az miatt nem volt akkor ilyen erős a folyás, mert egyéb okok miatt a diétát felkellett függesztenem

2017. febr. 28. 17:54
 4/6 A kérdező kommentje:
Koszonom szepen mindenkinek az eddigi valaszokat!:)
2017. febr. 28. 18:03
 5/6 anonim ***** válasza:

A "fehér folyás" valószínűleg a méhnyaknyák, a termékenység jele. Ez normális, amíg nem viszket és nem büdös (persze a 2. hozzászólóval egyetértek). Itt még lehet okosodni a témában: hormonmentes.hu/termekenysegunk-titkos-kulcsa-avagy-a-mehnyaknyak/

Ha szeretnéd tudni, mikor és miért, hogyan változik, szerintem érdemes követni a ciklusodat. :) Egy blogbejegyzésben összeszedtem az ezzel kapcsolatos alapvető tudnivalókat, linkeket: kelenfoldon.blogspot.hu/2017/01/cikluskovetes.html

2017. márc. 3. 15:54
 6/6 A kérdező kommentje:
Koszonom szepen!
2017. márc. 3. 16:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!