A sok antibiotikum bezavarhatott?
Február 16.-án kellett volna megjönni, de febr. 5én erős húgyúti fertőzésem volt, kaptam rá antibiotikumot (Sumetrolimot), 8 szemet szedtem be, de nem enyhültek a tüneteim, ekkor visszamentem a háziorvosomhoz, aki egy másik antibiotikumot írt fel (cifloxint), ez már hatott. Február 25.én ki kellett húzni a fogamat bizonyos okok miatt, erre megint kaptam egy újabb antibiotikumot a fertőzések elkerülése végett. Nos ez a harmadik gyógyszer ebben az 1 hónaoban, és még mindig nem jött meg, 11 napja késik.
Barátom van, nem sokszor voltunk együtt, de amikor igen, használtunk óvszert, minden rendben volt, nem szakadt ki, mielőtt elment volna kihúzta, így a terhességet kizártnak tartom, csak is a gyógyszerekre gondolok a késé okaként.Szerintetek is? Ebben a hónapban már lehet ki is marad? 11 napja, amikor meg kellett volna jönni, akkor tojásfehérje állagú folyásom volt, ebből arra következtettem hogy lehet akkor volt peteérésem, szóval akkor lehet mégis megfog jönni? Nektek mi a véleményetek? Köszi a válaszaitokat.
18/L
Felnőtt nőknek is kimaradhat egy mensi, nem gépek vagyunk. Nyugi, normális. Szerintem hamarosan megjön, csak a sok gyógyszer bekavart (ami érthető).
20N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!