Escitil antidepresszáns vélemények?
Állítólag az eszcitalopram hatóanyagú gyógyszerek nagyon hatékonynak bizonyultak az SSRI-k között. Amúgy nincs mitől félned, sokan szedik/szedték az Escitilt - például én is, nekem bejött -, és hidd el nekem, túl lehet élni. Persze, az első 1-2 hét nem lesz kánaán, viszont nem is fogsz belehalni.
Nekem óriási mértékben felerősítette a szorongásomat, teljesen étvágytalanná váltam tőle, de annyira, hogy egy falatot sem bírtam lenyomni a torkomon, tényleg volt hányingerem is, agyilag abszolút kikapcsoltam, és a memóriám, illetve a racionális gondolkodásmódom amennyire csak lehetett, elhagyott. Pedig súlyos depresszióban szenvedtem, mégis kibírtam. Tehát csináld azt, hogy vegyél egy mély levegőt, szorítsd össze a farpofáidat, és kezdd el szedni. Tudatosítsd, hogy hosszú távon ettől jobb lesz neked, viszont ha neki sem állsz, akkor a későbbiekben is szenvedni fogsz, maximum megspórolsz magadnak néhány hét nagyobb intenzivitású szenvedést, azonban a helyzeted változatlanul rossz marad. A saját érdeked, hogy bevedd a gyógyszert. Ne félj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!