Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » SOS! Minden evben rendben...

SOS! Minden evben rendben volt az eves citologia most ascuss p3 mit jelent? Rakos lehetek?

Figyelt kérdés
2017. febr. 23. 19:55
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Nem,szervezetben lévő gyulladás okozhatja.
2017. febr. 23. 20:00
 2/12 anonim ***** válasza:
19%
Neked ezt nem orvos nézte meg kérdező? Nem onnan hoztad a leletedet?? Utálom az ilyen nethuszárokat akik itt érdeklődnek komoly, nem ide való dolgokban, és akik itt válaszolnak, kuruzslanak!
2017. febr. 23. 20:07
 3/12 A kérdező kommentje:
De orvostol hoztam aki nem adott valaszt nem gondolom hogy ilyen ellensegesnek kene lenned porgesd tovabb ha valami nem tettszik nem jo kedvembol fordultam ide!!!!
2017. febr. 23. 20:16
 4/12 anonim ***** válasza:
23%
Olyan nincs, hogy ilyesmire nem ad választ..... Valami itt nem kerek.
2017. febr. 23. 20:17
 5/12 A kérdező kommentje:
Figyelj nem tizen eves unatkozo tini vagyok nem fogok neked beszamolni aki ilyen ellenseges mas emberekkel az elso kommentelonek koszonom remelem csak ennyi..na ki is lepek latom itt is nagy az emberseg...szanalmas komolyan
2017. febr. 23. 20:26
 6/12 anonim ***** válasza:

P3 gyulladás lehet az még nem feltétlen rák, viszont rák megelőző állapotnak nevezik. Én felkeresnék egy masik orvost!!

Jobbulást!

2017. febr. 23. 20:39
 7/12 anonim ***** válasza:
Ez gyulladástól szokott lenni. Vissza kell menni a dokihoz és adnak rá Betadine kúpot. Lehet nem pont ezt, de egy ismerős ezt kapta.
2017. febr. 23. 20:49
 8/12 A kérdező kommentje:
Koszonom nektek igen kupot kaptam csak epp nem az en dokim volt (sztk) es felvilagositast nem adott be sem mehettem az aszisztens hozta ki a receptet.( papirt katam onnan tudom a diagnozist)
2017. febr. 24. 04:52
 9/12 anonim ***** válasza:
Jó dokid lehet ha egy ilyet elintéz ennyivel, nekem egy gombás fertőzés ereményre behívott annak ellenére hogy tudta hogy ez lesz mert bementem hogy gomba van és mondta ha már elkapott csináljuk mg az éves citót is, mégis behívott, megkérdezte elmúlt-e, stb mondjum amgánorvosnak néha még érdeke hogy dögölj meg.
2017. febr. 24. 08:37
 10/12 anonim ***** válasza:
100%

*hogy ne dögölj meg.

Bocsi most raktam be a kontaktlencsét még hülyén látok

2017. febr. 24. 08:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!