Van olyan fogamzásgátló ami nem hízlal? Recept nélkül kapható?
Véleményetekre lennék kíváncsi, hogy pl rátok hogyan hat a fogamzásgátló?!
Mindenképp nőgyógyásztól kell kiíratni?
Első : ha-ha-ha
Második : Neked köszönöm a normális választ :)
Igen, mindenképpen nőgyógyászati VIZSGÁLAT kell hozzá, különben nem csak terhes lehetsz, de rokkant és halott is.
Nem hizlal. Az hizlal, amit megeszel. Libidó általában öl, nem akarsz szexelni soha többé, és nem is jössz izgalomba, stb.
Óvszert ajánlok inkább. Az nem teszi tönkre a tested és akarsz is mellette szexelni majd. Minden másnak magasabb a pearl indexe, azaz terhes leszel. Az óvszer legalább véd betegségek ellen is.
A mai gyógyszerek már nem hízlalnak. Én 6 éve szedem és egy deka sem jött rám miatta (pedig én örültem volna plusz pár kilónak). Amúgy semmi tünetem nincs tőle.
És igen, mind vényköteles, vizsgálat és vérvétel kell hozzá.
Én 3 fajtát szedtem (ebből a mostani a hüvegyűrű) és nem híztam,sőt az elsőtől 10kg lement sporttal. A titok annyi hogy ha úgy érzed hogy nem változtattál semmit az étkezésben mozogsz és feljött valamennyi azonnal dokival kell beszélni, megnézni a pajzsmirigyet és váltani. Sokan csak évek után kapnak észhez hogy gond van...
Mindenféleképpen doki írja fel és receptes mind. Olyan fogamzásgátló ami hormonális nincs vény nélkül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!