Huvelygomba! Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Sziasztok! A problemam a kovetkezo ugy nez ki, hogy huvelygombam van (fogalmam sincs, hogy hol szedtem ossze). A tuneteim, hogy nagyon eg lent es van folyasom is. Elosszor probalkoztam canestennel,ami egyaltalan nem segitett utana termeszetesen felkerestem az orvosom (kulfoldon elek), aki vett kenetet es adott flucomazole-t egy darabot es mondta,hogy ha gaz az eredmeny hiv ha nem akkor nincs semmi. De az a baj,hogy ugy nez ki, hogy a gyogyszer nem hatott, mert az ego erzesen kivul a masik tunet meg fent all. Most varjak amig elkeszul az eredmeny vagy menjek vissza??? (Itt a haziorvos vegzi ezeket a dolgokat is nincs kimondottan nogyogyi)2017. febr. 19. 23:16
1/2 anonim válasza:
Pedig a canestenek használni kellet volna , és mindenkinek van folyása mer milyen a folyásod?
2/2 A kérdező kommentje:
Alapjaraton is van folyasom, de az normalis es most megvaltozott az allaga surubb darabosra :S szagtalan nem csip csak eg,de mar lehet bemeselem magamnak azt is. Felhivtam az orvost ma azt mondta az eredmenyig nem tud mit csinalni. Hurra :/
2017. febr. 20. 20:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!