14 éves vagyok és még nem jött meg. Ez baj?
Figyelt kérdés
Az osztályban rajtam kívül csak egy lánynak nem jött meg.Nővérem azt mondta neki is ennyi idősen jött meg és ne akarjam,hogy megjöjjön.Én úgy érzem mintha baj lenne velem...Szerintetek?2017. febr. 13. 22:02
1/6 anonim válasza:
Nem késő még. Minden osztályban van egy, akinek utoljára jön meg. 16 éves korig normális. [link]
2/6 anonim válasza:
Ne akard hogy megjojjon nekem 12 eves kormba volt most 13 vagyok azt mondják ha 17 eves korodig nem jon meg mar nemis dog
3/6 anonim válasza:
még van rá 3 éved kb ink örülj...
am suztem még vannak rajtad kívül is csak sokan bemondják.
5/6 anonim válasza:
17 éves korodig -egyes nőgyógyászok szerint 18 éves korig - normális.
6/6 anonim válasza:
Egyáltán nem késő. Egyébként nekem is utolsók közt jött meg az osztályból, és eleinte én is kétségbe voltam esve, de anyukám elmagyarázta, hogy ez teljesen normális dolog, neki is ekkora korában jött meg és ne aggódjak. Utána kb fél évre jött meg. Szóval tényleg nem kell ezen stresszelned, ha többet akarsz erről tudni, utána is olvashatsz, rengeteg dolgot írnak erről a neten. Én is azt mondom, hogy élvezd ki a menstruáció mentes életet, amíg lehet! Tudom, hogy már nagyon szeretnéd megtapasztalni milyen érzés. Ezt ahhoz tudom hasonlítani, mint amikor óvodás korban minden gyerek alig várja az iskolát, aztán kb egy év múlva inkább visszamenne az oviba. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!