13 éves vagyok még egyszer se jött meg a menstruáciom,11évesen szexeltem. És így is megfog jonni? És igy nem lesz gyerekem?
Figyelt kérdés
Sokszor van hányingerem , hangulatváltozasom , többet szoktam enni ,rosszullétek.2017. jan. 10. 16:46
1/20 anonim válasza:
Még megjöhet, szélsőséges esetekben akár évek múlva. Na de az érdekesebb, hogy miért szexeltél 11 évesen?
3/20 anonim válasza:
Nem vagy terhes, és ne szexelj ha nem tudod,hogy hogyan mennek a dolgok !
4/20 anonim válasza:
Fejlődik a világ rendesen , 20-30 év múlva már az ovis korban fogják kezdeni a szexuális életet !
6/20 anonim válasza:
5. Ez nem fejlődés, hanem hanyatlás.
7/20 anonim válasza:
Nem leszel terhes, onnantól eshetsz teherbe hogy megjön az első menstruációd, ami még 16 éves korodig körülbelül megjöhet. Az ondó termelődés 12-14 éves korban kezd el általában termelődni. Nemi életet élni van eszed, de arra nincs hogy megtanuld hogyan működik a tested.
8/20 anonim válasza:
A fejlődést arra értetem,hogy ők érzik magukat fejlettnek a szexhez! Pedig rohadtul nem azok !
9/20 A kérdező kommentje:
Az tényleg igaz hogy a sperma bennem marad és ha megjön az első menstruacio azutan leszek terhes?
2017. jan. 10. 16:59
10/20 anonim válasza:
A dugáshoz nem kell ész ! Pedig jó lenne ha lenne !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!