HPV-vel kapcsolatos kerdesem van. A baratomrol kiderult, hogy fertozott. Sok kerdes felmerult bennem. Segitenetek?
Szia a neten utána tudsz olvasni a lappangási időnek.
Nekem is van stdinfó oldalam: stdinfo.hupont.hu .
Javaslom, hogy ne csak a tünetes HPV-nek járjatok utána, hanem csináljatok mindketten teljeskörű STD-szűrést, ennek tartalmát, módjait szedegettem össze a weboldalamra.
A legtöbb nemi úton terjedő fertőző betegség az esetek 70%-ában teljesen tünetmentes, vagy nők esetén inkább úgy fogalmaznék, hogy tünetszegény.
A kapcsolatot negatív STD-eredmény birtokában kezdtétek meg?
"az orvos azt mondta neki,hogy regrol meg lehet a fertozes,csak most okoz tunetet. Ez lehetseges??akkor hogy nem kaptam el?! Lappanghat 7 evig? Vagy osszeszedhette maskepp,mint a szex egy idegen novel?
"
Azt mondod, Te is voltál szűrésen. A Te orvosodnak feltetted ezeket a kérdéseket?
Egyébként a párokat (minden érintettet) együtt szokták kezelni az urológiás és a bőrgyógyászaton is, szóval nem értem, hogy miért nem együtt mentek be ugyanahhoz az orvoshoz, és miért _állítólag_ mond neki az orvos dolgokat, Te olyankor miért nem vagy jelen.
Lehet hogy a párod intézi így szándékosan?...
a helyzet az, hogy sok más nemi betegséghez hasonlóan elkapható szex nélkül is:
amúgy férfiakban lappangani is sokáig tud.
A hpv akár évtizedekig is ott bújkál az emberben, anélkül, hogy tünetet okozna. Ekkor szűrés sem mutatja ki.
Problémát akkor okoz, amikor megjelenik... Ennek oka legtöbbször a bármi miatt legyengült immunrendszer.
Fertőzni s csak ekkor fertőz.
3: Kérdezd akkor meg az orvosodat vagy a laboratóriumot, ahonnan a leletet kiadták, ezekről.
A teljeskörű szűrést is csináltasd meg Te is, ő is (nem csak vérből, hanem genitális váladékból is, kb. 35 000 Ft-ot kell fizetni, ha mindent kérsz, mert nem támogatja a TB, a vérvizsgálatok közt is van, amiért fizetni kell), mert ha más betegséget is találnak, akkor valószínűleg nemi úton fertőződött meg, általában egyszerre több fertőzést is elkap az ember, ha kockázatos partnere van.
A teljeskörű szűrés ezeket a betegségeket foglalja magában: [link]
Az első kérőlapon az STD-VIZSGÁLATOK (PCR) és a másodikon a Vizsgálatkérések rovatban vannak felsorolva, amiket méhnyakváladékból tenyésztenek.
Vérből pedig:
HIV
szifilisz
Hepatitis C Hepatitis B
Chlamydia
CMV (citomegalovirus)
EBV (Eppstein-Barr vírus)
Nem tudom, volt-e ilyen alapos az orvosod és az ő orvosa.
Megfogja a tesco budi kilincsét, benyit, bemegy, megfogja a kukiját, pisil, picit megcirógatja a makkját mert épp jólesik, leteszi a brét, viszket a szeme, megvakarja, jó esetben megmossa a kezét, megfogja a lilincset, kimegy...
Brutálisan sok fertözés veszély vesz minket körül... nekem a házasságom ment rá erre, hogy a buta feleségem nem értette meg, hogy soha nem csaltam meg... nekem tripperem volt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!