Ha még nem menstruálok akkor ugye nem lehet gyerekem?
Figyelt kérdés
2017. febr. 12. 11:39
11/15 A kérdező kommentje:
Nem nem vagyok menő képzeld el hogy senkinek sem mondtam el.Nagyon megbántam azóta.Utolsó válaszoló:köszönöm szépen a válaszod.
2017. febr. 13. 13:52
12/15 anonim válasza:
Már is elkezdem szégyelni magam,feltétlen!
Végül is igazad van nekünk kell szégyenkeznünk azért mert elvagyunk képedve ezen az egészen és nem a kérdezőnek aki 13 évesen szexel!
13/15 anonim válasza:
Nem kva vagy, hanem kis liba, akinek ilyen korban nem a dugáson kéne járjon az esze.
De azért ugye óvszert használtok? Egyébként anád lennék a fiút úgy élből kiherélném, téged meg nyakon csapnálak.
14/15 A kérdező kommentje:
Azért az eszem nem ment el,hogy ne használjunk óvszert.Amúgx utcsó válszoló most nagyon megijedtem XD
Puszi
2017. febr. 14. 14:23
15/15 anonim válasza:
Persze!Miért ne lehetne így gyereked?!XD bocs,de azt tudod mi az óvszer,de a menstruáció az már magas.Gratulálok,de ha már ennyien oltanak,akkor ezt anyuddal lenne érdemes megbeszélni.Azé'látom neked is sok eszed van 13 évesen! 😂😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!