Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mit csinálhat velem a nőgyógyá...

Mit csinálhat velem a nőgyógyász? 15/l

Figyelt kérdés
Szűz vagyok, csak azért kell mennem, mert pattanásos vagyok és a bőrgyógyászom azt mondta, hogy el kell mennem nőgyógyászhoz, mert tudnia kell, hogy írhat-e fel fogamzásgátlót. Mire számíthatok?
2017. febr. 8. 23:15
 1/6 anonim ***** válasza:
34%
Nekem anno csak hasi uh volt, vérkép és kívülről megtekintés, hasnyomkodás. De az én tapasztalatom nem zárja ki hogy az orvos esetleg hüvelyi vizsgálatot szeretne végezni. Neten le van írva hogy zajlik. Nem vészes, nem kell félni tőle ha arra kerülne a sor.
2017. febr. 9. 00:55
 2/6 anonim ***** válasza:
81%
Ha fogamzásgátlót ír fel mindenképpen meg fog vizsgálni hüvelyen keresztül, de egy 15 éves gyereknek biztos, hogy nem adnék fogamzásgátlót. Pont abban a korban vagy, amikor normális, hogy pattanásos vagy. Valami krémet vegyél rá inkább.
2017. febr. 9. 09:59
 3/6 anonim ***** válasza:
41%
Értelmes nőgyógyász semmiféle hormongondra nem ír fel gyógyszert, hanem elküld endokrinológushoz.
2017. febr. 10. 11:01
 4/6 anonim ***** válasza:
40%

Teljesen normális ilyen idősen a pattanásos bőr. Semmiképp ne szedj rá fogamzásgátlót, mert az csak elnyomja a tüneteket. Neked nem nőgyógyászra van szükséged hanem egy endokrinológusra, aki megnézni, minden rendben van-e a hormonjaiddal.

20N

2017. febr. 10. 12:33
 5/6 anonim ***** válasza:
46%
Köszönöm a lepontozást... Más is ezen a véleményen van, mégis én vagyok lepontozva...
2017. febr. 10. 12:55
 6/6 anonim ***** válasza:
41%
Eszedbe ne jusson hormonálisan beavatkozni a fejlődési korban!!!! Felelőtlen orvos az aki ilyet javasol neked!
2017. febr. 12. 09:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!