Milyen orvoshoz forduljak, ha köhögéskor, tüsszentéskor csepeg a vizeletem?
Ha köhögök, vagy tüsszentek általában velem is ez van.
Az erőlködés miatt van. Normálisnak mondható szerintem.
Az már baj, hogy fél óránként jársz wc-re. Háziorvoshoz kellene menni szerintem, mert felfázás is lehet. Vagy urulógus, de egyszerűbb a háziorvoshoz vizelet mintával elmenni.
sajnos már a fiatalabb genereció is küzd ilyen problémával :(
inkontinencia esetén érdemes lehet az intimtornát megtanulni.
urológia. ha nő vagy, akkor egy nőgyógyászati vizsgálatnál is elmondhatod, hátha van neki is jó ötlete a javulásra.
de kezdheted a háziorvosnál is.
Urológushoz.
De én nem érném be ennyivel, mennék intimtorna tanfolyamra.
2-es, ez nem normális. Szülés után egy ideig, meg idősebb korban talán. De fiatal korban semmiképp.
Kérdező, mennyi idős vagy?
21 vagyok, szóval ezért nem normális. Most beteg vagyok, tényleg erősen köhögök, de pl. 5 éve nem volt még csepegés, még csak visszatartanom se kellett. Most próbálom erősen visszatartani, de egy-egy csepp kijön.
Intimtornázni már régóta akarok, de nincs itt nálunk tanfolyam. (Kriston tornának néztem utána.)
tulsulyod nincs?
mindenképpen kérj segitséget, vagy tornázz. a Kriston tornát emlitettük igen.
Lehet kapni biztosan videokazettát is.
A tanfolyam sem ad többet, mint az abban leirtak.
Ugyanis a gyakorlatokat a tréner nem tudja leellenőrizni.
Az elmondottak alapján neked kell rájönnöd arra, hogy mit kell csinálni. KÉpeken mutatja.
érdekes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!