Meg tud valahogy vizsgálni a nőgyógyász ha éppen menstrualok?
Mar honapok ota a menzeszem elott egy hettel barnas-veres folyas jelentkezik,eddig progeszteronhianyra gyanakodtam es baratcserje teat ittam ra ami segitett es mindig meghozta rendesen.
Ciklus kozepe fele bal oldalon szoktam szuro fajdalmat erezni de ezt betudtam a peteeresnek.
Viszont most kb.8-9napig volt barna folyasom, aztan kb.3 napja megjott rendesen es azota nagyon szurkal ugyanott az alhasam,mellé ugye a menzesz görcsök is eleg kellemetlenek es olyan erzesem van sokszor mintha huzodnanak,vagy ossze lennenek csavarodva a szerveim:( (bocsi a kifejezesert) es a verzesem is eleg eros most.
Elegge parazok, igy pl. hasi uh-val meg tudnak nezni? Vagy mindenkepp huvelyivel fognak?:( Azt olvastam,hogy peldaul a cisztat ki tudjak tapintani kezzel is.. en arra gyanakszom de persze barmi lehet.
Nagyon szepen koszi a valaszokat elore is.
Ha olyan gond van, akkor persze, megvizsgálnak menzesz alatt is.
Én kerültem már kórházban nagyon erős menstruációs görccsel, gyakorlatilag a mentő vitt be. Megvizsgáltak. De semmit nem találtak, sajnos nagyon sok éven át küzdöttem erős menstruációs görcsökkel. De nem volt különösebb oka.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!