Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Wellness tamponnal? Ob otibala...

Wellness tamponnal? Ob otibalance velemenyek?

Figyelt kérdés
Úszáshoz, medencezeshez ajánljátok az ob optibalance tampont? Jobban vedene az esetlegesen osszeszedheto fertozesek ellen? Vagy jo a sima ob normal tampon is?
2017. febr. 2. 17:32
 1/4 anonim ***** válasza:

Szerintem ha nem menstruálsz, akkor ne használj tampont. Nem jó, ha van bent ott valami.

Aki fogékony a fertőzésekre, annak ez sem segít. Aki nem fogékony rá, annak pedig teljesen felesleges.

Ha sokszor van ilyen fertőzésed, akkor az okát kell megtalálni. Nekem pl. fogamzásgátló szedése alatt volt gyakran visszatérő fertőzésem. Pedig mindig nagyon vigyáztam. Nem ültem rá sehol a wc-re csak otthon. Hidegvizes medencébe mentem. De így is mindig volt valami. Amióta nem szedem, semmi bajom, és már nem is kell annyira figyelnem.

2017. febr. 2. 17:42
 2/4 A kérdező kommentje:
Megvan eppen emiatt kerdezem:)
2017. febr. 2. 18:08
 3/4 anonim ***** válasza:
Jó :) olyat használj, amit már ismersz, amit szívesen használsz, amiről tudod, hogy kényelmes, megbízható. Ne akkor akarj kipróbálni valami újat.
2017. febr. 2. 18:13
 4/4 A kérdező kommentje:
Viszont ez allitolag erositi az ellenallokepesseget ezert gondoltam hogy erdemes lenne ezt hasznalni a medenceben:) hasznalta mar valaki esetleg valami tapasztalat?
2017. febr. 2. 18:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!