Hormonális problémái miatt nem volt menzesze jó pár éve. Mikor kérdeztem akkor mondta hogy valami hormonkezeléssel lehetne ezt helyrehozni, sajnos most nem tudom megnevezni pontosan a hormon nevét.
Másfél éve van egy élettársa és mostanában egyre többet hülyéskedett azzal, hogy milyen jó lenne neki egy babuci, de eléggé idős már hozzá(41) és amúgy is drága a kezelés.
Épp a minap láttam, hogy furcsán nagyobbacska lett a hasa. Rögtön arra gondoltam, hogy mi van ha mégis valami csoda folytán teherbe eshetett? Nem védekeznek.
Létezik, hogy ha nincs menzesze teherbe essen? Néha van egy 1-2 napig nagyon enyhén pirosas folyása- ennyiből áll nála.
19L
2017. febr. 1. 17:17
1/8 anonim válasza:
Létezik.
2017. febr. 1. 17:21
2/8 anonim válasza:
Vérzés nélkül is lehet peteérése, főleg ha van ilyen 1-2napos vérezgetése. A hormonális probléma nem mentesíti az embert a védekezés alól, ugyanis nem tudni mikor milyen időszaka van ezeknek, PCOS mellett is volt barátnőm aki simán terhes lett, ő is azt hitte esélye sincs mert nincs menzesze. Abban a hónapban volt pont peteérése pechére..
2017. febr. 1. 17:24
3/8 anonim válasza:
Na figyelj ha egy gyereket átlagosan 9 hónapig kell a méhben kihordani és neki meg már "jó pár éve" nincs menzesze akkor itt valami hibádzik a has meg nem csak babától nőhet hanem attól is ha sokat eszik a viccelődés ebben a korban a gyerekkel normális ja és a has az nem egyik napról a másikra változik anyit hogy nagyon szemmel látható legyen :)
2017. febr. 1. 17:24
4/8 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat!
Hát azért is nem védekeznek mert nem bánnák, ha esetleg baba lenne a vége.
Annyit azért tudok, hogy nem csak attól nő a has :P Csak úgy egybefüggött azzal a témával ami mostanában megy, meg mondta hogy az étvágya is nagy.
És eszembe jutott, hogy ha ennyire vágyik is rá, nem is védekeznek, esetleg ilyen helyzetben is becsúszhat-e ?
Ezek szerint igen. Én örülnék neki. Egyébként nem egyik napról a másikra láttam, egy héten kb 2 nap látom őt és igy eléggé észre lehet venni a változást.
2017. febr. 1. 17:32
5/8 anonim válasza:
Kérdezd meg tőle, hogy várandós-e mit találgatsz!:)
2017. febr. 1. 17:33
6/8 A kérdező kommentje:
De nem tudja ő sem, csak mikor megemlitettem a hasát, akkor nézett nagyot hogy hoppá, az étvágya sem kicsi azért mostanában, de szerinte igy nem lehetett az. De tesztet fog venni csak érdekelt hogy lehetséges-e?
2017. febr. 1. 17:40
7/8 anonim válasza:
Lehetseges. Majd ird meg, jon e a teso :)
2017. febr. 1. 17:42
8/8 anonim válasza:
Lehetséges, hát majd holnap leteszteli, meg később elmegy ultrahangra, és megtudja.:)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!