Csajok! Kinek mennyi volt a leghosszabb idő, amit csúszott a menzesze stressz miatt?
Figyelt kérdés
2016. aug. 22. 11:37
1/9 anonim válasza:
stressz miatt 1 hetet, fogyas miatt 3 honap kihagyas
2/9 anonim válasza:
Nekem 4 hónap volt, anyáék teljesen kikészítettek emiatt, nagyon nagy stressz volt otthon.
3/9 anonim válasza:
Nekem már volt, hogy egy hónap kimaradt, de nem tudom, miért.
4/9 anonim válasza:
Nekem egyszer 2 hónapig nem jött meg stressz miatt, pedig 20 éve menstruálok teljesen pontosan.
5/9 A kérdező kommentje:
Koszi a választ! :)
2016. aug. 22. 12:17
6/9 anonim válasza:
Nekem 54 nap volt a leghosszabb ciklusom, tehát mondhatjuk egy vérzés kimaradt. Túlsúly miatt szerintem, akkoriban nagyon rendszertelen volt a mensim. Aztán mononunkleózis következtében egy hetet késett még, arra emlékszem.
7/9 anonim válasza:
Nekem két hetet csúszott. Egyébként a 'csúszás' hátterében állhat terhesség, akkor is ha később megjött (nem sikeres a beágyazódás). A rendszeres csúszás, esetleg a kimaradás egyáltalán nem jelent jót és kezelni kell. Még akkor is ha stressz okozza, ki kell valamit találni ellene (pl. Stresszlevezetés)
8/9 anonim válasza:
Több mint 10 nap..nem tudom pontosan, talán volt 2 hét is.
9/9 anonim válasza:
Nekem egy hét szokott lenni, mert izgulok, hogy sok lesz, vagy nem lesz olyan vészes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!