Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Felfázás miatt lehet rövidebb...

Felfázás miatt lehet rövidebb a menstruáció?

Figyelt kérdés
Vasárnap délután tájt éreztem hogy valami nem stimmel, és hát hétfő reggelre már csípő vizeletem is volt. De ez mellett hétfőn kellett megjönnie. Akkor meg is jött, de gyengébben mint szokott. Csütörtökön pedig már csak reggel volt egy kis barnás folyásom és ennyi. Hétfőn délután már bevettem 2 1500 mg-os C-vitamint, tőzegáfonyát, és Cifran nevű antibiotikumot. Ez miatt lehet ilyen? Vagy gondoljak rögtön babára? Persze fogamzásgátlót szedek NEM SZOKTAM ELFELEJTENI MEG HASONLÓ (viszont előző hónapban kicsit be kellett kavarnom a gyógyszerrel, mert nem akartam hogy pont a tengerparti nyaraláson ne tudjak úszni) és eddig nem volt hasonló eset. Alapból az elmúlt 1 hónapom nagyon stresszes is volt. Nem tudom ennek van e esélye. Hétfőnél előbb még csak dokihoz sem tudok eljutni mert 12 órában dolgozom egész hétvégén...

2016. júl. 22. 19:25
 1/2 anonim ***** válasza:
simán lehet miatta,meg a fogamzásgátló bekavarása miatt is .:) nyugi nem lehetsz terhes. :) jobbulást!
2016. júl. 22. 21:56
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm válaszod :) Attól még elmegyek dokihoz, mert nem az első felfázásom.. Muszáj felkeresnem egy másik dokit is, mert aki most van semmit nem talált. És félek a felfázás valami súlyosabbá válhat :(
2016. júl. 22. 22:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!