Miért vagyok egyik hónapban rosszul a menstruáció első napján, a másikban nem?
En azt vettem eszre hogy attol is fugg hogy melyik napszakban jon meg. Ha pl reggelre, akkor tuti nagyon fog fajni egesz nap, es ugyanigy 2-3-4 oras kinlodas az eleje, barmit veszek be.
Ha delutan ,esete fele, akkor csk kb kozepes gorcsok vannak, amik jol ragalnak fajdalomcsillapitora vagy gorcsoldora.
1. esetben kb csak aznap tartanak a gorcsok, 2. esetben 2-3napig vannak ezak a tompa,de zavaro gorcsok
30+ vagyok, szoval nekem azert mar beallt rendesen a cikusom, de igy is eleg valtozo, hogy mikor kinoz nagyon.
Nem kell emiatt aggodni, szerintem termeszetes hogy nem egyforma minden honapban. Mondjuk nekem nincs ra magyarazatom, biztos a hormonok es a stressz is kozrejatszhat benne.
Amikor pl. gyogyszert szedtem akkor nem volt ilyen gond...akkor kb mindig ugyanogyan enyhe gorcsok voltak...szoval a hormon tuti befolyasolja...de sok mas egyeb is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!