Mik a tapasztalatok? Abortálótableta vagy kaparás?
"Sikít meg menekül....mivel sikít pihentagyú? A nem létező hangszálain keresztül kipréselt levegővel?"
mielőtt osztanád az eszed, legalább nézz utána, hogy milyen fejlettségi szinten van egy 12 hetes magzat
"A 12 hetes magzat a viszonylag sok magzatvízben rengeteget mocorog, rugdos aprócska lábaival. Gyakran ásít, egyre többet nyitogatja a száját és szopja a jobb hüvelykujját. Kezeit már képes ökölbe szorítani, majd ismét kinyújtani. Gyakran csuklik, miközben a magzatvizet kortyolja. A körmök növekedése továbbra is tart. Már a különálló ujjbegyek is jól láthatók. Folyamatosan zajlik a csontképződés is. A magzat haja növekedésnek indul, ujjain és lábujjain puha körmök jelennek meg. A 12 hetes magzat szájában már kialakult 20 fogcsíra, amelyből később kinőnek a tejfogak. Tizenkét hetes korban a magzat már képes szopni a hüvelykujját, és egyre mozgékonyabb. A HANGSZÁLAI is kialakultak, de a baba csak a születés után használja őket először. " ( [link]
És az az állítás, hogy a néma sikoly film hatásvadász, mert nem egy 12 hetes magzat abortálását mutatja be, BAROMSÁG! Ugyanis, ha több, mint 12 hetes lenne, nem kikaparnák, hanem meg kellene szülni, mert már túl nagy.
"Kedves" abortuszpártiak! Nem tudom, hol voltatok, amikor az empátiát osztották, de ti biztos nem álltatok sorba érte. Ha titeket nem indít meg a néma sikoly film, vagy legalább nem gondolkodtat el, akkor nem tudlak titket másnak nevezni, mint lelki roncsoknak.
Az én orvosom, akinél szültem, már 20 éve nem végez abortuszokat, mert annyira megviselte őt a látvány. Pedig ő egy orvos, aki úgy tekint az emberre, mint egy biológiai masszára. Mégis feismerte, hogy amit tett, az gyilkolás. Méghozzá a legkegyetlenebb.
39 -es,
Akár bébi, akár magzat, akár pocaklakó, mindenképp ember.
Éppúgy, mint ahogy ember a 20 éves, az 50 éves, és az aggastyán is.
43-as
Őszintén sajnálom a mutterodat.
Kedves 38-aska! Én először szóltam hozzá, szóval a meztelencsiga nem az én hasonlatom volt! Továbbá nem hasonlítottam az embriót egy bélféreghez (bár lehetne)! Én konkrétan azt mondtam, hogy a POCAKLAKÓ kifejezés bennem undort kelt!
És amint mondod, az embrióban agykéreg és amygdala híján nem tudatosulhat fájdalom, vagy félelem! Ha lenne bármi fogalmad a biológiáról, akkor tudnád, hogy a szopás az egy REFLEX (ráadásul az egyik legalapvetőbb), nem pedig érzelem kifejezés!
Valamelyik okos írta, hogy akit nem hat meg a szar abortuszfilm, az nem állt sorba empátiáért.... engem nem hatott meg... lehet, hogy empátiáért sem álltam sorba.... nyilvánvaló, hogy én ott repetáztam, ahol az észt osztogatták! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!