Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mik a tapasztalatok? Abortálót...

Mik a tapasztalatok? Abortálótableta vagy kaparás?

Figyelt kérdés
A tablettás abortusz esetén mit érzünk? Mindenüt a kaparást ìrják és alig van a tabletákról bármi infó.Ha valaki probálta ìrna rola ?

2017. jan. 29. 21:54
1 2 3 4 5 6
 41/52 anonim ***** válasza:
2017. febr. 2. 11:49
 42/52 anonim ***** válasza:
18%

"Sikít meg menekül....mivel sikít pihentagyú? A nem létező hangszálain keresztül kipréselt levegővel?"

mielőtt osztanád az eszed, legalább nézz utána, hogy milyen fejlettségi szinten van egy 12 hetes magzat

"A 12 hetes magzat a viszonylag sok magzatvízben rengeteget mocorog, rugdos aprócska lábaival. Gyakran ásít, egyre többet nyitogatja a száját és szopja a jobb hüvelykujját. Kezeit már képes ökölbe szorítani, majd ismét kinyújtani. Gyakran csuklik, miközben a magzatvizet kortyolja. A körmök növekedése továbbra is tart. Már a különálló ujjbegyek is jól láthatók. Folyamatosan zajlik a csontképződés is. A magzat haja növekedésnek indul, ujjain és lábujjain puha körmök jelennek meg. A 12 hetes magzat szájában már kialakult 20 fogcsíra, amelyből később kinőnek a tejfogak. Tizenkét hetes korban a magzat már képes szopni a hüvelykujját, és egyre mozgékonyabb. A HANGSZÁLAI is kialakultak, de a baba csak a születés után használja őket először. " ( [link]

És az az állítás, hogy a néma sikoly film hatásvadász, mert nem egy 12 hetes magzat abortálását mutatja be, BAROMSÁG! Ugyanis, ha több, mint 12 hetes lenne, nem kikaparnák, hanem meg kellene szülni, mert már túl nagy.

"Kedves" abortuszpártiak! Nem tudom, hol voltatok, amikor az empátiát osztották, de ti biztos nem álltatok sorba érte. Ha titeket nem indít meg a néma sikoly film, vagy legalább nem gondolkodtat el, akkor nem tudlak titket másnak nevezni, mint lelki roncsoknak.

Az én orvosom, akinél szültem, már 20 éve nem végez abortuszokat, mert annyira megviselte őt a látvány. Pedig ő egy orvos, aki úgy tekint az emberre, mint egy biológiai masszára. Mégis feismerte, hogy amit tett, az gyilkolás. Méghozzá a legkegyetlenebb.

2017. febr. 2. 12:26
 43/52 anonim ***** válasza:
84%
Mutterom orvos, szakmai gyakorlaton nem egy abortuszon volt bent. Csont nélkül abortáltatta az utánam jövőt, és semmiféle megbánása nincs. Úgyhogy ne nyilatkozgass az orvosokról úgy általánosságban, mert nagyon nem igaz.
2017. febr. 2. 12:38
 44/52 anonim ***** válasza:
0%

39 -es,

Akár bébi, akár magzat, akár pocaklakó, mindenképp ember.

Éppúgy, mint ahogy ember a 20 éves, az 50 éves, és az aggastyán is.

2017. febr. 2. 12:41
 45/52 anonim ***** válasza:
0%

43-as

Őszintén sajnálom a mutterodat.

2017. febr. 2. 12:45
 46/52 anonim válasza:
100%
Engem roppantul nem érdekel, hogy SZERINTETEK ember. És, hogy SZERINTETEK gyilkosság. Törődjetek a magatok életével. Vannak ott gondok, sepregessetek a házatok táján. ;)
2017. febr. 2. 13:03
 47/52 anonim ***** válasza:
74%

Kedves 38-aska! Én először szóltam hozzá, szóval a meztelencsiga nem az én hasonlatom volt! Továbbá nem hasonlítottam az embriót egy bélféreghez (bár lehetne)! Én konkrétan azt mondtam, hogy a POCAKLAKÓ kifejezés bennem undort kelt!

És amint mondod, az embrióban agykéreg és amygdala híján nem tudatosulhat fájdalom, vagy félelem! Ha lenne bármi fogalmad a biológiáról, akkor tudnád, hogy a szopás az egy REFLEX (ráadásul az egyik legalapvetőbb), nem pedig érzelem kifejezés!

Valamelyik okos írta, hogy akit nem hat meg a szar abortuszfilm, az nem állt sorba empátiáért.... engem nem hatott meg... lehet, hogy empátiáért sem álltam sorba.... nyilvánvaló, hogy én ott repetáztam, ahol az észt osztogatták! :)

2017. febr. 2. 18:11
 48/52 anonim ***** válasza:
100%
42-es! A hangszálakkal mellélőttél, bármilyen kamu oldalról is szedted, mert 9 hetes korban kezdődik meg a HANGINAK fejlődése, amelyekből majd a hangszálak lesznek! :) Egyébként pedig a tüdő a születésig fejlődik, de a 8.hónap előtt nincs használható állapotban, ráadásul a ritmikus légzést vezérlő központi idegrendszer sem olyan fejlett, hogy képes legyen egyedül lélegezni. Tehát a "sikoly" még mindig nem értelmezhető sem néma, sem hangos formájában! Csak mondom, hogy ne legyél annyira eltévedve! :D
2017. febr. 2. 18:20
 49/52 anonim ***** válasza:
9%
47-es! Elég szomorú,hogy nem álltál sorban empátiáért, mert anélkül az életed elég sivár lehet, matekpéldákból és ismeretekből nem fogsz brillírozni érzelmek terén. Látszik is. Ha nem te lennél a csigás, akkor is csodás a bélféreg hasonlat. Gyerekről beszélsz, fejlődő állapotában. Tök mindegy , hogy képes-e már levegőt venni, vagy elvont fogalmakat felmondani neked! Élet, egy új emberke. Nem bélféreg, és igen: POCAKLAKÓ. ÉLetének első szakaszában minden egyes ember a női méhben fejlődik, hogy aztán folytassa idekint. Tetszik vagy nem, lehet nem fogja elmondani neked, hogy hogyan szól a pitagorasz tétel, vagy nem mondja el neked a Szentgyörgyi-Krebbs ciklust, de attól még működik, fejlődik és ÉL! Nem várom, hogy megértsd, de nem jogos beszélni úgy róla, mintha egy darab párizsi lenne, mert nem az.
2017. febr. 3. 10:08
 50/52 anonim ***** válasza:
23%
48-as! Mellé te lősz, mert mindenképpen bizonygatni akarod, hogy a magzat csak egy fadarab, max reflexei vannak. Igen, vannak, igen, meg is maradnak több, későbbre is. Tudok róla. Kórosan ismét elő is jöhet, erről is tudok. De ezek szerint a reflexek nem tartoznak az emberhez? Egyébént pedig pontosan erről van szó. Ugyanis a reflex egy védekezőmechanizmus, reflexkörrel. Vagyis ÉRZI a fájdalmat, ingerület a központba, ott a mozgatópályákhoz megy a válasz és elrántja a kezét, lábát. Ma is alkalmazzuk, felnőttként. Érzés, reakció. (Jól látható az utált videóban) Ugyan már, mit vársz az élet kezdetén, hogy egyből felsorolja neked az agyidegeket? Igen, minden fejlődőben van, akár az amygdala is! És ha a hangszálak a 9. héten kezdek fejlődni, az szerinted mit jelent? Akkor szerinted az utált videón mit csinál a gyermek? Ásít éppen? Nagyon vicces, hogy azon veszekedünk, hogy vajon mit érez, és mikor mi fejlődik! Hogy nem 15 évesen születnek a gyerekek, legalább 3 nyelven felsőfokú nyelvvizsgával!!!Egyébként tartom, ÉREZ, és ÉL. Még addig, amíg ki nem szedik onnan ugye...
2017. febr. 3. 10:22
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!