Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mik a tapasztalatok? Abortálót...

Mik a tapasztalatok? Abortálótableta vagy kaparás?

Figyelt kérdés
A tablettás abortusz esetén mit érzünk? Mindenüt a kaparást ìrják és alig van a tabletákról bármi infó.Ha valaki probálta ìrna rola ?

2017. jan. 29. 21:54
1 2 3 4 5 6
 31/52 anonim ***** válasza:
95%

"Miből merik feltételezni, hogy nincs kérge, hogy nincsenek idegsejtek a bőrén a magzatnak? "

Mondjuk onnan, hogy boncolnak eleget?

Tudod, Leeuwenhoek óta létezik az a kis mikroszkópnak nevezett izé, amivel fel lehet ismerni a sejttípusokat, lehet azonosítani a kapcsolatokat - vagyis ez esetben a nem létező kapcsolatokat. Figyelj fiam biosz órán, mert ha az én osztályomban vagy, meghúzlak év végén.

2017. febr. 2. 08:45
 32/52 anonim ***** válasza:
67%

"(bár a néma sikolyból igenis jól látszik, mennyire menekül a magzat és igen a hangja nem jut el hozzánk érthető okokból, de igen egyértelműen látható-aki látott már üvölteni a fájdalomtól embert, az tudja azonosítani a képen)" - a probléma csak az, hogy ezen a filmen egy sokkal-sokkal idősebb tervesség van... ezért egy hatásvadász propagandafilm. Amit nálunk saját kérésre abortálnak, az csak annyiban különbözik egy meztelencsiga szintjétől, hogy a csiga legalább nem élősködik egy gazdatesten. Ja, és attól nem kínlódik 9 hónapig egy kifejlett egyed, és nem üvölt órákig fetrengve a szülőágyon, és csigától max. akkor vannak maradandó károsodásaid, ha rálépsz, és elcsúszol rajta.

"mintha csak azt beszélnénk meg, hogy muffint vagy kókuszgolyót kérünk."

Valóban nem: kb olyan szint, mint az, hogy csirkepaprikást vagy rántottát kérünk.

"ezek szerint az abortuszellenesek a hóhérok, nem Önök?"

Mivel a hóhérok munkakörébe a KÍNZÁS is beletartozott, a kifejlett egyed kínokra kényszerítése miatt egyértelműen jól látja, az abortuszellenesek hóhér munkakört látnak el.

"Ugye nem gondolják komolyan, hogy a magzat ebből SEMMIT sem érzékel?"

Ebben a korban? De. Komolyan gondoljuk.

"Hogy vígan várja a szívót? Vígan várja, hogy tépik a karját, a testét?"

Nem víg, mert ahhoz szintén kéne valamelyes gondolkodási képesség.

"Önök szerint van-e lélek a testünkben?"

Nincs. Tudat van - de csak megfelelően fejlett agy esetében.

2017. febr. 2. 08:58
 33/52 anonim ***** válasza:
15%
"7.hét: Habár az agy fejlődése jóval túlnyúlik a születésen, az alapvető részek most alakulnak ki. A hét végére ez a szerv három részre tagolódik: előagy, középagy, hátsó agy. Az előagy felel pl. a gondolkodásért, problémamegoldásért, valamint az emlékek kialakításáért és megtartásáért. A középagy az elektromos jeleket az agyban található végső állomásuk felé irányítja. A hátsó agy pedig a légzést, a szívritmust, és az izommozgást felügyeli.A végtagok is gyorsan nőnek. A kar- és lábrügyek már megjelentek, bár ezen a ponton még csupán kis, kavicsszerű képződményeknek tűnnek." Szóval biztosan nem érez ugye? 40. napra az agyhullámok megfigyelhetők és mérhetők. Mit kellene még hozzátenni? Hogy tudom-e, hogy néz ki egy idegsejt? Vagy,személyesen nekem milyen tudásom van az egészről?Nem hiszem, hogy lényeges, mert nem én vagyok a lényeg, hanem az a kis pocaklakó, akről most itt folyik a vita! Ő élni szeretne. Érzi azt is, hogy mik zajlanak az édesanyjában! Kívánom, hogy hallja meg a hangját a gyermekének! Elég nagy irodalma van már a témának,. kívánt gyermeknél bele is vetik magukat az anyák, de nem csak az ő gyermekeikre érvényesek azok, amit leírnak és bizonyítanak is. _Mindegyik pocaklakóra. A fájdalmam csak annyi, hogy olyan szenvtelenül és érzéketlenül bizonygatják , hogy ez az egész abortusz semmiség... Pedig nem az, tök mindegy a mód, megszabadulni a gyermektől, nem különb semmivel annál, hogy mekkora gyermeket nem ápol és nevel az édesanyja, ha annak nevezhető.
2017. febr. 2. 09:20
 34/52 anonim ***** válasza:
36%
32-es Ön egy csigához hasonlít valóban, annak sincs gerince...
2017. febr. 2. 09:22
 35/52 anonim ***** válasza:
Olvasd el még 1x, amit leírtam. Alapvető fogalmakkal nem vagy tisztában az agyműködéssel kapcsolatban.
2017. febr. 2. 09:57
 36/52 anonim ***** válasza:
100%
De ha így egyszerűbb: csirkepörkölt vagy rántott csirke... OTT VAN bizony érzékelés, fájdalomérzet, gondolkodás - és nem élősködik másokon.
2017. febr. 2. 09:59
 37/52 anonim ***** válasza:
79%

Kérem, hogy mellőzzük már a pocaklakó kifejezés használatát, mert menten behányok! Bocsi, de nekem ennek hallatán egyből a bélféreg jut eszembe! :)

Ami a biológiai oldalát illeti, örülök, hogy egyesek tudnak guglizni.... Ám a következtetés rossz!

A félelem érzéséért és a fizikai válaszreakciókért az amygdalának nevezett agyterület felelős. Egy 12 hetes embriónál ez még nem alakult ki.

A fájdalomérzet pedig az agykéregben keletkezik és itt is tudatosul, amely szintén a fejlődés egy későbbi szakaszában alakul ki! Tehát NEM, egy 12 hetes embrió SE fájdalmat, SE félelmet nem érez! :)

Ami a lelket illeti, nem hiszem, hogy ezt bele kellene keverni, mert ez HIT kérdése! Pont olyan, mintha azt bizonygatnád nekem, hogy meleg van, mert te izzadsz, miközben én fázom! És attól, hogy te izzadsz, nekem még nem lesz melegem! :) Szóval a hitet nyugodtan hagyjuk ki és szorítkozzunk a tényekre! :)

2017. febr. 2. 10:10
 38/52 anonim ***** válasza:
26%
Juj, most már bélféreg lett a csigából. Eddig csigához hasonlította a gyermeket, most meg már bélféreghez. Nem, nem érez, nem lát, nem hall, semmit nem tud egy csiga vagy bélféreg. Mert nincs amygdalája. :) Sem pedig lelke. Csak egy bélféreg... csiga...
2017. febr. 2. 11:23
 39/52 anonim válasza:
100%
38-as. Nem gyermek. Magzat. M-A-G-Z-A-T.Nem gyerek. Nem bébike. Nem pocaklakó. Magzat.
2017. febr. 2. 11:35
 40/52 anonim válasza:
95%
Az összes csökkentértemű magzatmenekülés hívőnek. Nézzétek a néma sikolyt FOLYAMATOSAN egy csomag 100-as papírzsepivel. De takarodjatok a nők méhéből. NINCS jogotok beleugatni senki életébe.
2017. febr. 2. 11:41
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!