Normális, ha nem szeretnék tampont használni? Más is így van ezzel? A másik dobozban kifejtem, mi a helyzet ezzel kapcsolatban
10-11 éve menstruálok. Sosem vonzott a tampon használata, egyszer kipróbáltam, de nem jött be. Azóta nem is próbálkozok vele.
Az utóbbi években elég gyakran, egy menzesz alatt többször is 'darabos' a vérzésem. Ebből következtetve, ha tampont használnék, szerintem nem tudnék rendesen kitisztulni.
Oké, hogy a tampont 'észre sem lejet venni', meg 'annyira higénikus', és 'az a legjobb', de nekem a betét jobban bejött. Oké, hogy 'csörög', de ma már annyira jó betéteket lehet kapni.
Ti hogy vagytok ezzel?
22n
Én pont ma háborodtam fel barátomra mert próbált győzködni hogy a tampon szexibb és használjam azt....
Szerintem ezt mindenki maga érzi, hogy visel el, mitől érzi magát "biztonságban" és az égvilágon senkinek semmi köze hozzá, hogy a nehezebb napjaidon mit tartasz a bugyidban.
Tampont sokkal jobban szeretem, ha olyan helyen kell cserélni, ahol “nehezebb” megoldani, akkor aplikátorosat viszek magammal, és kész. Egyébként tamponnal együtt is ugyanannyira tisztul az ember, nem marad bent aminek ki kell jönni se így, se úgy.
De alapvetően akinek a betét jön be használjon azt, akinek a tampon, az pedig azt. Nekem a tampon nagyon megkönnyíti az életemet, és annál sem várom meg hogy csutkára ázzon, semmi sincs ha hamarabb cseréli az ember.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!