Miota nem szedem a fogamzasgatlot (aprilis) egyre jobban es egyre hosszabb ideig fajnak a melleim. Ez most mar mindig igy lesz? Meddig fognak meg ennyire fajni?
Figyelt kérdés
Magukhoz kepest rengeteget nottek. Bar hiztam is, de furcsa, hogy 2 meretet nottek. Ejjelente felebredek, ha hasra fekszem, vagy megcsavarodik a pizsi.2008. okt. 9. 15:39
1/3 anonim válasza:
Szerintem kell néhány hónap mire a hormonháztartásod újra a régi lesz. De április óta már fél év telt el, ez kicsit soknak tünik, szerintem konzultálj a nődokiddal, hogy mitől van.
2/3 anonim válasza:
Premenstruációs szindrómának hívják, nem betegség, csak kellemetlenség. Az okozza, hogy a ciklus vége felé felhalmozódik a szervezetedben a víz, és amikor megjön, le is adja a szervezeted. (olyanko én legalábbis egy napig kb fél óránként pisilek) Ha nagyon zavar, keress rá a neten, (PMS a rövidítése ) és szerintem rengeteg természetes megoldást is találsz rá. Dícsérik pl a palástfű teát és a barátcserjét is sokan.
3/3 A kérdező kommentje:
Ma tesztelem egyet. POZITIV!!!!
2008. okt. 11. 11:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!