Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Történt már veletek olyan,...

Történt már veletek olyan, hogy "elárasztott" titeket a folyásotok?

Figyelt kérdés

Ma pár perccel felkelés után éreztem hogy nagy mennyiségű cucc folyt belőlem, azt hittem megjött. Nagyon vizes állagú, színtelen, szagtalan. Előtte való nap is volt, de csak pisilés után mikor töröltem. Úgy gondolom ebben a hónapbam ovuláció már megvolt, a 26.ik napon vagyok most, de általában 32-36napos a ciklusom.

Terhes elvileben nem lehetek, ebbem a hónapban nem voltunk együtt.

2017. jan. 26. 21:12
 1/4 anonim ***** válasza:

Igen...nekem is mindig nagyon sok a fehér folyásom!!

Picit idegesítő, de mindennap használok tisztasági betétet...:)

23 L

2017. jan. 26. 21:18
 2/4 A kérdező kommentje:
Szerintem ez most nem a normális folyás volt. Amúgy nekem is elég sok, de ez a mennyiség valami borzasztó volt, nagy foltot hagyott.
2017. jan. 26. 21:22
 3/4 anonim ***** válasza:
Nekem is előfordult már pár reggel és mindig csak reggel, hogy felállás után a combomon folyt. Talán valami erotikus álmom lehetett, nem tudom.
2017. jan. 26. 22:13
 4/4 anonim ***** válasza:
Hormonalisan is lehet valtozas a folyas mennyisegeben, milyensegeben. Nekem is volt mar ilyesmi, hiaba nem peteeres volt.
2017. jan. 27. 11:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!