Ha abbahagyom a fogamzásgátlót, mikor múlik el a menstruáció?
Sziasztok! 1 éve szedek tablettát, ezt folyamatosan kell szedni, 24+4 napos, ugye az utolsó 4 a placebo ami alatt meg kell jönni. Egészségügyi okokból le kell vele állnom, az orvos mondta hogy csak szedjem végig, de ugye nekem 4 napig tartott, mert mikor elkezdtem az új levelet abbamaradt ugye. De most félek hogy felborul majd a rendszer, és hogy fog megjönni meg meddig tart majd? Ugye nem lesz olyan h hetekig tart vagy nem áll el?:D meg hogy fogja viselni a szervezetem? Meg ha most megjön a kövi tablettás nélküli menstruáció hogy fog megjönni, 1 hónapra rá? vagy teljesen felborul minden? lehet hogy hónapokig nem fogok menstruálni?
22L
Ha végigszeded az utolsó levéllel, akkor ugyanúgy, ahogy szokott gondolom még megjön és majd utána a következő hónapban dől el, hogy mi lesz.
De nem lehet tudni, hogy kinél hogy alakul. Nekem nem volt gond az abbahagyásnál, mert abbahagytam, ugyanúgy megjött, mint ahogy szokott, aztán ugye nem szedtem már tovább és beállt ugyanúgy a menzeszem, mint korábban. Tehát 24-25 naponta megjött (nekem mindig is rövidebb ciklusaim voltak) és minden hónapban rendesen. Tehát nekem nem borult fel semmi.
De valakinél igen.
De ezen ráérsz majd akkor aggódni, ha már tabletta mentes leszel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!