Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Felfázás vagy sem?

Felfázás vagy sem?

Figyelt kérdés

Tegnap este óta folyamatosan vizelèsi ingerem van. Nem tudom,hogy ez most felfázás ès holnap szaladjak az orvoshoz vagy csak annak az oka, hogy csütörtökön esedékes a menstruációm mert megfigyeltem, hogy amikor esedèkes mindig sokat pisilek?!

Előre is köszönöm.

2017. jan. 22. 20:22
 1/3 anonim ***** válasza:
Ha fáj a hasad és csíp amikor pisilsz akkor felfázás. De lehet egy enyhébb felfázás is, az nekem is sokszor van, elég csak annyi hogy papucs nélkül járkáltam, vagy fázik a lábam. De menstruációkor nekem is sokat kell pisilnem. Szerintem ha nem fáj akkor nem kell orvoshoz menni, de majd holnap meglátod hogy érzed magad.:)
2017. jan. 22. 20:28
 2/3 anonim ***** válasza:
Első vagyok, az alhasad fáj nem a hasad.
2017. jan. 22. 20:29
 3/3 A kérdező kommentje:
Egyèbkènt az alhasam fáj de menstruáció görcsösen és nem folyamat. Más problèma nincs
2017. jan. 22. 20:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!