Lehet, hogz vulvodynia?
Figyelt kérdés
Évek óta járom a nőgyógyászt és semmi..Egy éve Candidam volt de most 1 hónapja vissza mentem nem talált semmit, de fehér folyásom van(orvos szerint allergia és lerázot).
Sexuális életet képtelen vagyok élni,legutóbb 1 éve volt akkor Candia kezelés után volt 1 alkalom amikor fogjuk rá nem fájt(néha kicsit érzékeny volt)de nem volt lehetetlen,mint máskor..Én már nem tudom mitévő legyek,az orvosok em segitenek és 21 évesen egyedül már kezdek belebetegedni..(nem is élek Magyarországon és nincs sok lehetőségem orvosokhoz járni)
2017. jan. 22. 15:11
11/12 anonim válasza:
Ha csíp a vizelésnél,akkor lehet valami húgyúti probléma is,és az okozhat hüvelygyulladást.Nem jársz sokat pisilni?Lehet valami hüvelyflóra helyreállítót kellene használnod.Én az Ovestin krémet használom és egész jó.Esetleg kérdezd meg róla a dokidat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!